Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

Φρίκη στη Ηλιούπολη.

Πενηντάχρονος ημεδαπός, ασέλγησε σε κοριτσάκι ΑμεΑ μέσα στο σπίτι του, έγινε αντιληπτός από τον πατέρα του παιδιου και συνελήφθη από την Αστυνομία.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας και προφανώς είχε βάλει από καιρό στο μάτι το 13χρονο κοριτσάκι, επισκέφθηκε το διαμέρισμα μαζί με την σύζυγό του.

 

 

Κάποια στιγμή και ενώ τα δύο ζευγάρια συνομιλούσαν ο σάτυρος βρήκε την ευκαιρία, ξεγλίστρισε και πήγε στο δωμάτιο της 13χρονης.

Εκεί, πλησίασε το κοριτσάκι και την ανάγκασε να προβεί σε ασελγείς πράξεις. Το παιδί αντέδρασε με αποτέλεσμα να μπει ο πατέρας του και να πιάσει επ’ αυτοφώρω τον διεστραμμένο άνδρα.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ο φάκελος της υπόθεσης πέρασε στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Ο 50χρονος σάτυρος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα όπου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Πηγή: protothema.gr 

Προβλήθηκε 4822 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.