Σε ηλικία 41 ετών έφυγε από τη ζωή ο φωτογράφος του ειδικού τύπου, Βαγγέλης Ασπρόμουγγος μετά από μία μεγάλη και παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στη θλίψη τον χώρο την οικογένειά του, αλλά και τον δημοσιογραφικό χώρο.

Από dytikesmaties

Φωτογραφία: Vagelis Aspromougos/facebook.com από τον Vasilis Tsapopoulos

Ο Βαγγέλης Ασπρόμουγγος εργαζόταν ως φωτογράφος σε περιοδικά και ιστοσελίδες του χώρου του αυτοκινήτου, ενώ αρκετές φορές βρέθηκε και στο κάθισμα του συνοδηγού αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Τα τελευταία χρόνια, είχε δημιουργήσει και μία σελίδα στο Facebook, την οποία ονόμαζε “Cancel the Cancer”, όπου μιλούσε για τον δικό του αγώνα με τον καρκίνο και παράλληλα, έδινε θάρρος σε άλλους ασθενείς.

Στη σελίδα “Cancel the Cancer” έγραφε: «Το όνομα μου είναι Βαγγέλης Ασπρόμουγγος, και απο το 2013 πολεμάω για τον καρκίνο μου άλλα και για όσους έχουν καρκίνο!» 

Προβλήθηκε 1272 φορές
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία

Όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της απόφασης, ενώ αυτή την ώρα πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πανηγυρίζει.

Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.