Σε ηλικία 41 ετών έφυγε από τη ζωή ο φωτογράφος του ειδικού τύπου, Βαγγέλης Ασπρόμουγγος μετά από μία μεγάλη και παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στη θλίψη τον χώρο την οικογένειά του, αλλά και τον δημοσιογραφικό χώρο.

Από dytikesmaties

Φωτογραφία: Vagelis Aspromougos/facebook.com από τον Vasilis Tsapopoulos

Ο Βαγγέλης Ασπρόμουγγος εργαζόταν ως φωτογράφος σε περιοδικά και ιστοσελίδες του χώρου του αυτοκινήτου, ενώ αρκετές φορές βρέθηκε και στο κάθισμα του συνοδηγού αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Τα τελευταία χρόνια, είχε δημιουργήσει και μία σελίδα στο Facebook, την οποία ονόμαζε “Cancel the Cancer”, όπου μιλούσε για τον δικό του αγώνα με τον καρκίνο και παράλληλα, έδινε θάρρος σε άλλους ασθενείς.

Στη σελίδα “Cancel the Cancer” έγραφε: «Το όνομα μου είναι Βαγγέλης Ασπρόμουγγος, και απο το 2013 πολεμάω για τον καρκίνο μου άλλα και για όσους έχουν καρκίνο!» 

Προβλήθηκε 722 φορές
ΑΣΑ -  Επιστολή στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Ο επικεφαλής της ΑΣΑ, κ. Ανδρέας Κούρτης, απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Γιάννη Βρούτση, με την οποία ζητάει να τηρήσει την προεκλογική του υπόσχεση στους Βορειοηπειρώτες συνταξιούχους, σε σχετικό δελτίο τύπου της ΝΔ ...

Βόμβα: Εισήγηση αποβολής ΠΑΟΚ και Ξάνθης από το πρωτάθλημα

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Με ψήφους 3-2 η ΕΕΑ ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής του Δικεφάλου για πολυϊδιοκτησία και της Ξάνθης για το μετοχολόγιο.