Μεταγγραφή που θα αλλάξει τις ισορροπίες στον Α' όμιλο της Α2 γυναικών πραγματοποίησε η Αργυρούπολη.

Η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη συμφώνησε με την Καναδή κεντρική Μαρίσα Φιλντ και πλέον βλέπουν με διαφορετικό μάτι τη φετινή σεζόν στην Α2 και οι στόχοι μεγαλώνουν για τον αθηναϊκό σύλλογο.

Η Μαρίσα Φιλντ συστήθηκε στο ελληνικό κοινό αρχικά φορώντας τη φανέλα του παναθηναϊκού, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στη Σαντορίνη με τα χρώματα του ΑΟ Θήρας.

Ο ΑΟΝ Αργυρούπολης μετά από 10 αγωνιστικές βρίσκεται στην 9η θέση με 10 βαθμούς και απολογισμό 4 νίκες και 6 ήττες.

Η ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Marisa Field.

Η Marisa είναι γεννημένη στον Καναδά το 1987, έχει ύψος 190 και αγωνίζεται ως διαγώνιος και ως κεντρική.

Έχει υπάρξει μέλος της Εθνικής ομάδας Πετοσφαίρισης του Καναδά, με συμμετοχή στο παγκόσμιο κύπελλο του 2010 και του 2014.

Έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες στο εξωτερικό ενώ στην Ελλάδα έχει φορέσει την φανέλα του ΑΟ Θήρας και του Παναθηναϊκού.

Είναι τιμή μας και μεγάλη μας χαρά που αθλήτρια του βεληνεκούς της Marisa θα αγωνιστεί με τα χρώματα του ΑΟΝΑ.

Είναι μια ιστορική στιγμή για το τμήμα Πετοσφαίρισης και ευελπιστούμε η Marisa με την παρουσία της να δώσει την ώθηση που χρειάζεται η γυναικεία ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Καλώς ήρθες Marisa στην οικογένεια του ΑΟΝ Αργυρούπολης.

πηγή: www.volleynews.gr 

Προβλήθηκε 911 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.