Συλλογή υπογραφών συλλόγων, φορέων, δημοτικών παρατάξεων κλπ, που  προσυπογράφουν την επιστολή, την οποία έχουμε στείλει στις αρμόδιες υπηρεσίες στις 13/1/2020 και θα ξαναστείλουμε στο τέλος Ιανουαρίου με το σύνολο των υπογραφών, ζητώντας την άμεση καθαίρεση του παράνομου κτίσματος, σε κάθε περίπτωση έως το τέλος Φεβρουαρίου 2020. 

Στείλτε μας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση kin.pol.il@gmail.com, με το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, το όνομα του φορέα που εκπροσωπείτε και τη φράση "προσυπογράφω την επιστολή για την καθαίρεση του παράνομου κτίσματος στον Προφήτη Ηλία". 
 

Με την επιστολή  μας προς τις αρμόδιες αρχές για τη δίκαιη εφαρμογή των νόμων και χωρίς διακρίσεις, ζητάμε:  
  • Αντίγραφο της πρόσκλησης κατεδάφισης του Δασαρχείου Πεντέλης (Δασονομείο Αγίας Παρασκευής) προς την αρμόδια εκκλησιαστική αρχή, όπως ήδη έχει υποσχεθεί ότι θα εκδώσει το Δασαρχείο Πεντέλης στο Δήμαρχο Ηλιούπολης, από τα τέλη Νοεμβρίου 2019.
  • Έγγραφο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών σχετικά με τη διαφωνία της για την παράνομη ανέγερση του υπερναού (όπως τηλεφωνικά έχει διαβεβαιώσει το Δήμο Ηλιούπολης) και την ανάληψη της ευθύνης της για την καθαίρεσή του και αποκατάσταση του τοπίου ως είχε, έως τα μέσα Φεβρουαρίου 2020.
  • Άμεση έκδοση τελεσίδικης απόφασης κατεδάφισης από το Δασαρχείο Πεντέλης -Δασονομείο Αγίας Παρασκευής, σε περίπτωση που η αρμόδια εκκλησιαστική αρχή δεν προχωρήσει σε καθαίρεση του παράνομου κτίσματος μέσα στη δοθείσα προθεσμία (συνήθως 5 ημερών), ώστε να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Φεβρουαρίου 2020.
  • Από το ΑΤ Ηλιούπολης συνεχή επαγρύπνηση, ώστε να μη συνεχίσουν οι εργασίες στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό του κτίσματος, παρά την απαγόρευση, όπως έχει ήδη συμβεί.
  • Άμεση ενεργοποίηση όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, ώστε, σε κάθε περίπτωση, εντός του Φεβρουαρίου να έχει ολοκληρωθεί η καθαίρεση.
H ανάληψη ευθύνης εκ μέρους της Εκκλησίας και η συνεργασία της με τις αρμόδιες αρχές, για την άμεση κατεδάφιση  του αυθαίρετου οικοδομήματος θα τύχει ευρείας αποδοχής, θα αποτελέσει φωτεινό δείγμα καλής πρόθεσης και θέλησης και θα ενδυναμώσει το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών, που ομολογουμένως τείνει να εξαφανιστεί….
 
Σε αντίθετη περίπτωση, ζητάμε την έως το τέλος Φεβρουαρίου καθαίρεση του αυθαιρέτου από τις αρμόδιες υπηρεσίες και την είσπραξη των απαραίτητων προστίμων από την αρμόδια εκκλησιαστική αρχή, όπως πληρώνουν καθημερινά πολλοί πολίτες που παρανομούν. 

   Περισσότερα:  https://kipi.gr/?p=12723

PC281024.JPG  72739899_2457207424377275_314676555672453120_n.jpg

Ευαγγελία Δημητρίου
 

 

 

 

--

      Κι.Π.Η.-  Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης
      Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη  
      Τ.:2109730215-K.:6944683652
      F.: 2118005508, 2109718162
      
kin.pol.il@gmail.com
      
http://www.kipi.gr

      Facebook: 
Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης(Κι.Π.Η.) 

Προβλήθηκε 602 φορές

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Το Υπ. Παιδείας να ανακαλέσει τώρα την εγκύκλιο σε σχέση με τις fast track υπηρεσιακές μεταβολές!

Να πάρει μέτρα για την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων στην εκπαιδευτική διαδικασία και για να μην αποκλειστεί κανένας συνάδελφος από τους πίνακες!

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΟΑΕΔ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΟ 4/2020 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ''

Διευκρινήσεις προς τους ωφελούμενους σχετικά με τον τρόπο υποβολής στο δήμο Ηλιούπολης όλων των προβλεπόμενων δικαιολογητικών σύμφωνα με τη δημοσιά πρόσκληση Νο 4/2020 και τα παραρτήματα IΙ&IIΙ του ΟΑΕΔ.