Μετά από τη δημιουργία 7 βιβλίων παιδικής λογοτεχνίας στα 16 χρόνια της συγγραφικής πορείας μου (2004-2020), ήρθε το 8ο βιβλίο μου να κάνει την ανατροπή και να μιλήσει στους μεγάλους.
Ο τίτλος του είναι: "Έτσι άλλαξε η ζωή μου..." .
Στην πρεμιέρα της παρουσίασής του, το Σάββατο στις 25/01/2020, στις 18:00, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Ηλιούπολης( Σοφ. Βενιζέλου 114) σας περιμένω όλους!!!
Νέα Σελήνη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Ουρανό ανοίγει νέους δρόμους μέσα από την έμπνευση και την διαίσθηση. Ευνοούνται νέα ξεκινήματα που βασίζονται σε εσωτερική ανάγκη και δημιουργική σκέψη.
Πράσα με θαλασσινά στο Άγιον Όρος κάνουν και κοκκινιστά και «λευκά», λεμονάτα, όπως σ’ αυτή την πολύ ωραία συνταγή με σουπιές που μας έδωσε ο π. Ιωσήφ στη Μονή Βατοπαιδίου.