Έφυγε χθες από τη ζωή Ο Γιώργος Αρβανίτης,ο οποίος είχε διατελέσει Πρόεδρος του “Κέντρου Μελέτης Χορού Ισιδώρας & Ραϋμόνδου Ντάνκαν” .

Επιθυμία του ήταν να συμβάλλει με τον θάνατο του στην πρόοδο της Ιατρικής Επιστήμης γι΄ αυτό και είχε δηλώσει δωρητής σώματος στην Ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ. Η σορός του θα μεταφερθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και δεν θα γίνει κηδεία.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από το 1985 ήταν μόνιμος κάτοικος Βύρωνα. Σπούδασε στα ωδεία Αθηνών, Πειραιώς και Εθνικό. Ήταν καθηγητής μουσικής – μουσικοπαιδαγωγός – διευθυντής ορχήστρας, χορωδίας.

Διετέλεσε επί σειρά ετών καθηγητής στη δημόσια εκπαίδευση, μέση και ανώτερη (σχολή νηπιαγωγών Αθήνας και Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία).

Ήταν επίσης καλλιτεχνικός διευθυντής του διεθνούς χορωδιακού φεστιβάλ δήμου Κηφισιάς, ιδρυτής και διευθυντής των δημοτικών χορωδιών των δήμων Βύρωνα και Κηφισιάς.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2014, εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με τη Δημοτική Παράταξη “Στάση Βύρωνα” και δήμαρχο τον Γρηγόρη Κατωπόδη.

Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του 2019 ήταν και πάλι υποψήφιος με τη Στάση Βύρωνα και κατετάγη πρώτος αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος.

Ο Γεώργιος Αρβανίτης, ήταν Πρόεδρος του “Κέντρου Μελέτης Χορού Ισιδώρας & Ραϋμόνδου Ντάνκαν”, το οποίο αποτελεί ένα κέντρο έρευνας για το χορό, ένα πολιτιστικό σημείο συνάντησης, πηγή πληροφόρησης και έμπνευσης για καλλιτέχνες του Χορού και για μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Φιλοδοξία του, ως Πρόεδρος του “Κέντρου Μελέτης Χορού Ισιδώρας & Ραϋμόνδου Ντάνκαν” ήταν η διεύρυνση και η εμβάθυνση των υπηρεσιών που προσφέρει καθώς και η πιο ενεργός συμμετοχή του Κέντρου στα πολιτιστικά δρώμενα της τοπικής κοινωνίας, με απώτερο σκοπό την ανάδειξη του “Ντάνκαν” σε Διεθνές Πολιτιστικό Κέντρο.

Καλό ταξίδι Γιώργο!

www.vyronasnews.gr 

Προβλήθηκε 188 φορές

Ο βουλευτής Ιωάννης Καλλιάνος επιθυμεί την ίδρυση Αρχαιολογικού Μουσείου Αλίμου

Ο βουλευτής πάντα στέκεται συμπαραστάτης στους αγώνες του δήμου μας και μάλιστα από τον Οκτώβριο του 2019 έχει καταθέσει σχετική ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού ώστε το θέμα να συζητηθεί στη Βουλή των Ελλήνων.

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη! Συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και ρίψη δακρυγόνων

Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης μετά την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα. Οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν σε αυτούς των φιλοξενούμενων με την αστυνομία να επεμβαίνει και να ακολουθεί χάος.

Την επέκταση του Νεκροταφείου Αργυρούπολης ζητάει ο Βασίλης Σπανάκης

Την επέκταση του Νεκροταφείου Αργυρούπολης, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες όχι μόνο της κατοίκων της Αργυρούπολης αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ζητάει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης- Πέτρος Σπανάκης, με Κοινοβουλευτική Ερώτηση που κατέθεσε προς τους συναρμόδιους Υπουργούς.