Α.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
🏐 🏐 🏐 Αγωνιστικό πρόγραμμα 🏐 🏐 🏐.

☑️ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Η γυναικεία μας ομάδα, την Τετάρτη 15/01/2020 στις 21:45 για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα ΑΟΝΣ Μίλων στο Κλειστό Μίλωνα.

☑️ΚΟΡΙΤΣΙΑ - Κ18
Η ομάδα μας Κ18, το Σάββατο 18/01/2020 στις 18:00 για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα ΜΑΟ Κόροιβος στο Κλειστό του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

☑️VINTAGE ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Η ομάδα VINTAGE Γυναικών του συλλόγου μας, το Σάββατο 18/01/2020 στις 20:00 για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα ΑΣ Περιστέρι στο Κλειστό Περιστερίου “Δίδυμα” Χωράφας.

☑️VINTAGE ΑΝΔΡΕΣ
Η ομάδα VINTAGE Ανδρών του συλλόγου μας την Κυριακή 19/01/2020 στις 21:45 για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα ΓΑΣ Ιάσονας Νίκαιας στο Κλειστό του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης. 

Προβλήθηκε 136 φορές

Ψήφισμα σχετικά με τη νέα τιμολογιακή πολιτική του ΕΣΔΝΑ (Δημοτικό Συμβούλιο - Δήμου Ηλιούπολης)

Απόσπασμα από το πρακτικό της 10ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης - Σήμερα 8 Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Κατάστημα συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης...

Δημοτική Κίνηση ''ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη'' : ''Ερωτήματα για τις απευθείας αναθέσεις της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης''

Διαβάζοντας τις τελευταίες αναρτήσεις στη Διαύγεια των απευθείας αναθέσεων της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μας γεννιούνται εύλογα ερωτήματα:

Ευχαριστήρια επιστολή της Πνευματικής και Πολιτιστικής Εστίας Ηλιούπολης προς τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας.

Για όλους βρίσκει λύσεις ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ναού μας. Ευχαριστήριο της Εστίας για την φιλοξενία των γραφείων τους στο κτήριο του ναού.

HELLINIKA HOAXES: ''Οι φωτογραφίες αυτές ΔΕΝ δείχνουν τον καθηγητή στην Ηλιούπολη που συνελήφθη για σχέσεις με ανήλικη''

Ισχυρισμός:Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τον συλληφθέντα τον Ιούλιο του 2020 44χρονο καθηγητή γυμνασίου στην Ηλιούπολη με την ανήλικη μαθήτριά του...