Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο σύντροφος Μαργαρίτης Αλεξόπουλος σε ηλικία 76 χρόνων.

Ήταν μέλος του ΚΚΕ από το 1974 μέχρι και σήμερα.

Διακρινόταν για τη συνέπειά του και την προσήλωσή του στο κόμμα.

Ο σύντροφος Μαργαρίτης ήταν μέλος της ΚΟΒ Αγ. Μαρίνας Ηλιούπολης, με ενεργή και πλούσια δράση.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στις 11.30 π.μ. στο Μαυρίλο Φθιώτιδας.

Οι ΚΟ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Ηλιούπολη εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στη γυναίκα του Ευαγγελία και στα παιδιά του Ηλία και Ελένη Αλεξοπούλου.

www.902.gr 

Προβλήθηκε 460 φορές

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στο έργο ''Αναβάθμισης Αστικού Περιβάλλοντος Λ. Ειρήνης Δήμου Ηλιούπολης'' το οποίο πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση ύψους 850 χιλ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής
Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη Σωματείων και Φορέων για το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης

Μετά την χθεσινή σύσκεψη των φορέων της πόλης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, με θέμα τις αρνητικές εξελίξεις με το Κέντρου Υγείας, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση απαιτώντας, να λειτουργήσει ξανά το Κέντρο Υγείας στην πόλη, με προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού που θα καλύπτουν όλες οι ανάγκες.

Ξεκίνησε η κατ’οίκον παράδοση των οικιακών κάδων ανακύκλωσης στους δημότες Ηλιούπολης.

Τους πρώτους κάδους παρέδωσαν συμβολικά σε δημότες ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με τον Γιάννη Αντζινά Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωση και Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Δήμος Ηλιούπολης: ''Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διανομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους''

Παρουσία του Δημάρχου Ηλιούπολης, Γιώργου Χατζηδάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής,  Γ. Δημόπουλου και των Αντιδημάρχων, Γιάννη Πούλου και Κώστα Σεφτελή, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διανομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) σε χώρο του Πολυκλαδικού Λυκείου Ηλιούπολης.