O αντιδήμαρχος κ. Σεφτελής δεν δίστασε να πει χυδαία ψέμματα σε γονείς και εκπαιδευτικούς για τη θέρμανση στο 8ο και το 17ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης, προκειμένου να γλιτώσει από τις ευθύνες του. Ευτυχώς οι γονείς και οι δάσκαλοι τον ξεσκέπασαν!
Χρησιμοποίησε το ευφάνταστο επιχείρημα πως η έλλειψη θέρμανσης είναι αποτέλεσμα δήθεν "δολιοφθοράς", χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποτέ τον δράστη, ούτε φυσικά να καταγγείλει το "περιστατικό" στην αστυνομία, ως όφειλε.
Ο κ. Σεφτελής, με την ανοχή του Δημάρχου κοροϊδεύει κατάμουτρα γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, σκαρφιζόμενος θεωρίες συνωμοσίας για να καλύψει την ανικανότητά του να διαχειριστεί ακόμα και τα στοιχειώδη.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σεφτελής σκαρφίζεται μηχανορραφίες. Άλλωστε, ο ίδιος ο Δήμαρχος, τον είχε αποκαλέσει στο παρελθόν "μηχανή παραγωγής fake news", πριν φυσικά συμμαχήσει μαζί του, τάζοντας του την καρέκλα του αντιδήμαρχου.
Ζητώ δημόσια την παραίτηση του. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κοροϊδεύει ολόκληρη τη σχολική κοινότητα!
Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.
παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.