Θανάσης Αθανασίου 
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης 
 
O αντιδήμαρχος κ. Σεφτελής δεν δίστασε να πει χυδαία ψέμματα σε γονείς και εκπαιδευτικούς για τη θέρμανση στο 8ο και το 17ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης, προκειμένου να γλιτώσει από τις ευθύνες του. Ευτυχώς οι γονείς και οι δάσκαλοι τον ξεσκέπασαν!
 
Χρησιμοποίησε το ευφάνταστο επιχείρημα πως η έλλειψη θέρμανσης είναι αποτέλεσμα δήθεν "δολιοφθοράς", χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποτέ τον δράστη, ούτε φυσικά να καταγγείλει το "περιστατικό" στην αστυνομία, ως όφειλε.
 
Ο κ. Σεφτελής, με την ανοχή του Δημάρχου κοροϊδεύει κατάμουτρα γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, σκαρφιζόμενος θεωρίες συνωμοσίας για να καλύψει την ανικανότητά του να διαχειριστεί ακόμα και τα στοιχειώδη. 
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σεφτελής σκαρφίζεται μηχανορραφίες. Άλλωστε, ο ίδιος ο Δήμαρχος, τον είχε αποκαλέσει στο παρελθόν "μηχανή παραγωγής fake news", πριν φυσικά συμμαχήσει μαζί του, τάζοντας του την καρέκλα του αντιδήμαρχου.
 
Ζητώ δημόσια την παραίτηση του. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κοροϊδεύει ολόκληρη τη σχολική κοινότητα! 
 
Ως εδώ τα ψέμματα κύριε Αντιδήμαρχε!
 
 

Το διαβάσαμε εδώ

Προβλήθηκε 663 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.