Την Παρασκευή 10-01-2020 εκπρόσωποι των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας Σ.Ε.ΔΙ.Π. Δυτικής Αχαΐας, Ο.Α.Ε. Βύρωνα , Ε.Δ.Δ.Δ. Ροδόπολης , Ε.Ο.Δ.Π. Ηλιούπολης και ΕΔΑΣΑ, συναντήθηκαν με τoν Γενικό Γραμματέα κ. Νίκο Χαρδαλιά και τον Εθνικό Διοικητή Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Παπαγεωργίου αντίστοιχα ,προκειμένου να τους υποβάλλουν προτάσεις επί του Νομοσχεδίου που αφορά την αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας.
“Η συζήτηση διήρκεσε 2,5 ώρες σε ένα πολύ καλό κλίμα όπου οι κκ Νίκος Χαρδαλιάς και Βασίλης Παπαγεωργίου άκουσαν με μεγάλη προσοχή τις παρατηρήσεις που υπέβαλαν από κοινού οι εκπρόσωποι των Εθελοντικών Οργανώσεων, ενώ απάντησαν σε κάθε απορία ή προβληματισμό που τους κατατέθηκε.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εκπροσώπους των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας που κατάφεραν να παραβρεθούν στην συνάντηση και να μεταφέρουν τις απόψεις όλων όσων συνεργάστηκαν (Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας ) ώστε να συνταχθούν και να κατατεθούν οι απόψεις μας σχετικά με το νέο σχέδιο νόμου.
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μπορέσουμε να συμμετέχουμε όλες οι εμπλεκόμενες Εθελοντικές Οργανώσεις σε ανάλογες ενέργειες.
Από Κοινού Μπορούμε να πετύχουμε”, αναφέρει το προεδρείο του ΣΕΔΙΠ.

www.dete.gr 

Προβλήθηκε 77 φορές
Πολυτεχνείο: Έκλεψαν εξοπλισμό άνω των 100.000 ευρώ -  Σταματούν μεταπτυχιακά και διδακτορικά

Μία από τις σημαντικότερες κλοπές στην ιστορία του ΕΜΠ συνέβη το βράδυ της Τετάρτης 26ης Φεβρουαρίου στη Νέα Πτέρυγα της Σχολής Χημικών Μηχανικών, στη Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου

Ακύρωση όλων καρναβαλικών εκδηλώσεων στην επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής. Έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια Αττικής με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη για την εποχική γρίπη και τον κοροναϊό

Η Περιφέρεια Αττικής καλεί όλους τους δήμους ευθύνης της μετά από τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας σχετικά με την αντιμετώπιση του κοροναϊού, να προβούν για προληπτικούς λόγους σε ακύρωση όλων των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για το Καρναβάλι για το διάστημα ως και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Ο καιρός την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.