Γονείς συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Κολυμβητήριο και έθεσαν  ερωτήματα προς τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ σχετικά με το πρόβλημα της πισίνας.

Ο κ. Πανταζόπουλος τους ενημέρωσε ότι:

  • 4 μηχανολόγοι διαφορετικών εταιρειών έχουν επισκεφτεί το κολυμβητήριο μέχρι τώρα.
  • Δεν μπορεί να γίνει ακριβής διαπίστωση της βλάβης.
  • Τα πρώτα προβλήματα παρουσιάστηκαν μέσα στον Νοέμβριο του προηγούμενου έτους.
  • Πιθανών να ευθύνονται τα δίκτυα λόγω παλαιότητας.
  • Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει ενημέρωση για την βλάβη.από τους ειδικούς.
  • Θα χρειαστεί να παραμείνει η πισίνα, πιθανών, κλειστή για ένα διάστημα μέχρι την τελική επισκευή της βλάβης.

Δυσαρέσκεια προξένησαν στους γονείς όλα αυτά, και μία από τις ερωτήσεις που μπήκε στο τραπέζι ήταν τι θα γίνει εντέλει με τις μετακινήσεις των παιδιών σε άλλα κολυμβητήρια, όπως γίνεται τώρα, με χάσιμο χρόνου και έξοδα μετακίνησης.

Πρόταση γονέα ήταν να μπει πούλμαν από τον ΠΑΟΔΗΛ, για τις μετακινήσεις των παιδιών στα άλλα κολυμβητήρια.

Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες τις εξελίξεις.

φωτογραφίες: www.ilioupoligiaolous.gr

Προβλήθηκε 938 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΡΤΗ 2021 - 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (στην αρχή κάθε βάρδιας) - ΑΠΟΧΗ το Σαββατοκύριακο''

Την στιγμή που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο σε καθεστώς lockdown λόγω της πανδημίας, η κυβέρνηση της ΝΔ βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στους εργαζόμενους καταπατώντας δικαιώματα που είχαν κατακτήσει τον προηγούμενο αιώνα με πολλούς αγώνες και αίμα.

Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ: ''Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης για το κοινό''

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το τελευταίο ΦΕΚ 843/Β΄/03-03-2021 που αφορά τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 για το διάστημα από την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 έως και την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00...

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΤΟΥ Κ.Υ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ''

Οι κινητοποιήσεις και ο αγώνας του λαού με πρωταγωνιστές τα Σωματεία και τους φορείς της πόλης που από την πρώτη στιγμή ανέδειξαν και αντιπάλεψαν το κλείσιμο του του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ έφεραν το ΠΡΩΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Επανέρχεται η κανονική λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης

Οι συντονισμένες δράσεις των συλλογικοτήτων και του Δημάρχου Ηλιούπολης, οι επερωτήσεις βουλευτών, η καθολική αντίδραση της κοινής γνώμης και οι παρεμβάσεις του Δήμου προς κάθε κατεύθυνση, είχαν ως αποτέλεσμα να διατεθούν γιατροί από Περιφερειακά Κέντρα Υγείας και έτσι ομαλοποιείται η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης.

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: ''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το κρούσμα κορονοϊού σε Super Market της Ηλιούπολης''

Την έκθεση στην πανδημία για τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις των Super Market, από τις αποθήκες και τα γραφεία, μέχρι τα καταστήματα πώλησης, με τον απολογισμό του τελευταίου δεκαήμερου να είναι 2 νεκροί (ένας στον Πειραιά και άλλος ένας στη Χαλκιδική), αρκετοί νοσούντες και πολλαπλάσιος αριθμός εργαζομένων βρίσκονται σε καραντίνα, καταγγέλλουν τα Σωματεία των εργαζόμενων στο Εμπόριο.