Κατεσβέσθη πυρκαγιά σε κτίριο κατοικίας επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Στο συμβάν επιχείρησαν 19 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

2:38 π.μ. · 20 Ιαν 2020·Twitter Web App

Ενημέρωση από Πυροσβεστική Υπηρεσία 

''Για μια ακόμα φορά εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην γνωστή πολυκατοικία που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο του 2ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επενέβησαν άμεσα . Απεγκλώβισαν έξι άτομα και απέτρεψαν την επέκταση της πυρκαγιάς σε άλλους ορόφους και στα γειτονικά κτήρια.

Μετά το νέο αυτό επικίνδυνο για την ασφάλεια των κατοίκων περιστατικό, επανέρχεται στην επικαιρότητα η υποχρέωση των διοικούντων του Δήμου, να πιέσουν προς κάθε κατεύθυνση τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να σφραγισθεί αποτελεσματικά το κτήριο.

Η ανοχή στην κατοίκηση του κτηρίου με τις ίδιες συνθήκες, αποτελεί υγειονομική βόμβα για την γειτονιά και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα ασφάλειας για ενοίκους, γείτονες και για τους μαθητές του διπλανού σχολείου.

Ευχαριστίες θερμές προς τις Πυροσβεστικές, Αστυνομικές και Υγειονομικές υπηρεσίες για την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση τους.''

Νίκος Βρεττός (εδώ)

Προβλήθηκε 526 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.