Την Κυριακή 26/1/2020 στις 19.00, στο Κλειστό θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης, σας προσκαλούμε να κόψουμε μαζί την Αγιοβασιλιάτικη πίτα, να ανταλλάξουμε ευχές και να χειροκροτήσουμε τους μικρούς και μεγάλους μαθητές μας.
Και το απλό σαντουιτσάκι έχει την τέχνη του! Εδώ βάζουμε λούζα και κασέρι και τα συνδυάζουμε με μελωμένα ντοματίνια, σοταρισμένα στο ελαιόλαδο και σβησμένα με βαλσαμικό ξίδι.
Κλασικό φαγητό, με πλούσια γεύση και άρωμα από την κρασάτη σάλτσα, αυτό το κοτόπουλο με χυλοπίτες είναι ιδανικό τόσο για το καθημερινό όσο και για ένα πιο επίσημο γεύμα.
Ο τσορβάς, σούπα του Πόντου και των Βαλκανίων, έχει πολλές παραλλαγές. Εδώ η σεφ δίνει μια εκδοχή με σπαράγγια τόσο νόστιμη που θα τη φτιάχνετε όλη την άνοιξη.