Τάσος Μπουντούρης: Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο στην παραλιακή

Στα πέριξ 21 Ιανουαρίου 2020

Ώρες αγωνίας για έναν θρύλο του ελληνικού αθλητισμού. Ο Τάσος Μπουντούρης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από τροχαίο που είχε χθες (20.01.2020) στην Παραλιακή.
 
 Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο Τάσος Μπουντούρης συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Νίκος Γέμελος, προπονητής του Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Σπύρου Γιαννιώτη.
 
Όλα έγιναν στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας στην Παραλιακή, στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου στον Άλιμο. Υπό αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες, ο Τάσος Μπουντούρης έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Νίκου Γέμελου, στο οποίο βρισκόταν ο ίδιος, η σύζυγος του και το παιδί τους, όπως περιέγραψε στο newsit.gr ο γνωστός προπονητής.
 
Ο Τάσος Μπουντούρης τραυματίστηκε σοβαρά και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Metropolitan, όπου ο θρυλικός Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
 
Ο Νίκος Γέμελος μίλησε σοκαρισμένος στο newsit.gr, εκφράζοντας την ελπίδα η περιπέτεια του Τάσου Μπουντούρη να τελειώσει άμεσα και αίσια για τον σπουδαίο Ολυμπιονίκη.
 

www.newsit.gr  

Προβλήθηκε 603 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία