Φωτιά ξέσπασε σε μεζονέτα στην οδό Κύθνου στην Γλυφάδα και χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν τρία άτομα.

Η φωτιά ξέσπασε στην κουζίνα της μεζονέτας στην Γλυφάδα και πυκνοί καπνοί τύλιξαν μέσα σε λίγα λεπτά το σπίτι και δημιούργησαν δύσπνοια σε δυο ηλικιωμένους και σε ένα άτομο μέσης ηλικίας που βρίσκοντας στο σπίτι.

Οι πυροσβέστες έβγαλαν τους δυο ηλικιωμένους και τη γυναίκα από τη μεζονέτα στη Γλυφάδα, τους πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα.


Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου (www.newsit.gr) 

Προβλήθηκε 487 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.