Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το πρωί της Δευτέρας στον Άλιμο ανήλικος ο οποίος είχε διαρρήξει κατάστημα με σκοπό την κλοπή.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αλίμου, ο ανωτέρω, μαζί με έναν ανήλικο συνεργό του που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, εντόπιζαν, από τον περασμένο Δεκέμβριο, καταστήματα σε διάφορες περιοχές των Νοτίων προαστίων και με τη χρήση μεταλλικών φρεατίων προέβαιναν στη θραύση των υαλοπινάκων τους.
Ακολούθως, αφαιρούσαν από το εσωτερικό χρήματα και αντικείμενα.
Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν έξι περιπτώσεις διαρρήξεων στον Άλιμο, στην Αργυρούπολη, στη Γλυφάδα και στην Ηλιούπολη ενώ η έρευνα συνεχίζεται.
Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.
www.protothema.gr 

Προβλήθηκε 602 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.