Γενική Συνέλευση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Αγαπώ τον Άλιμο».

Στη κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της οδού Ιωνίας, ο Δήμαρχος Αλίμου – και επικεφαλής του συνδυασμού – έκανε απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και μίλησε για τον σχεδιασμό και τα έργα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν την νέα χρονιά, που βασικά περιλαμβάνουν τους τέσσερεις άξονες δράσεις: Περιβάλλον και απορρίμματα, Υλοποίηση μεγάλων έργων, Διεκδίκηση μεγάλων έργων και Πολιτισμός.

Είπε επίσης, μεταξύ άλλων, σχετικά με τα έργα για την ανάπλαση της μαρίνας Αλίμου, της μεγαλύτερης μαρίνας στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες της Ανατολικής Μεσογείου, ότι «μέχρι τον Μάϊο θα μπουν μπουλντόζες στη μαρίνα Αλίμου και θα ξεκινήσουν τα έργα».

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και το φλουρί «έπεσε» στον Δήμο Αλίμου.

Ακολούθησε παρουσίαση του προγράμματος για τις γειτονιές, το οποίο περιλαμβάνει την ανάθεση των 25 γειτονιών του Αλίμου σε «Υπεύθυνους Γειτονιάς», οι οποίοι θα γνωστοποιούν στο Δήμο τα προβλήματα της κάθε γειτονιάς. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις σε όλες τις γειτονιές για ενημέρωση των κατοίκων. 

Προβλήθηκε 535 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.