Περιμένουμε την υπογραφή σας, εφόσον συμφωνείτε.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2020 θα ξαναστείλουμε επιστολή στο Δασαρχείο και σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, για την άμεση κατεδάφιση του αυθαίρετου οικοδομήματος-ναού στον Προφήτη Ηλία, στην Ηλιούπολη, έως το τέλος Φεβρουαρίου, αυτή τη φορά όχι μόνο με τη δική μας υπογραφή αλλά και όσων άλλων συμφωνούν και προσυπογράφουν.

Στείλτε μας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], με το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, το όνομα του φορέα, συλλόγου, παράταξης κλπ. που εκπροσωπείτε και τη φράση "προσυπογράφω την επιστολή για την καθαίρεση του παράνομου κτίσματος στον Προφήτη Ηλία".

Στην επιστολή μας αυτή επισυνάπτουμε δύο έγγραφα:

Έγγραφο της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Αθηναίων, το οποίο μας κοινοποιήθηκε και αφορά την έκθεση αυτοψίας και την επιβολή προστίμου στον ιερέα Στυλιανό Καρπαθίου.

Έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, με ημερομηνία 23/1/2020, σύμφωνα με το οποίο το αρμόδιο τμήμα πολεοδομικού σχεδιασμού και εφαρμογών δεν είχε λάβει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ πρωτόκολλο κατεδάφισης, μέχρι εκείνη την ημερομηνία, ώστε να μπορεί να προβεί σε κατεδάφιση αυθαιρέτου.

Η επιστολή αυτή είναι συνέχεια προηγούμενης επιστολής, την οποία έχουμε στείλει στις αρμόδιες υπηρεσίες στις 13/1/2020.

Ζητάμε:

Αντίγραφο της εντολής παύσης εργασιών του Δασαρχείου Πεντέλης.

Αντίγραφο της πρόσκλησης κατεδάφισης του Δασαρχείου Πεντέλης (Δασονομείο Αγίας Παρασκευής) προς τον ιερέα Στυλιανό Καρπαθίου, όπως ήδη έχει υποσχεθεί ότι θα εκδώσει το Δασαρχείο Πεντέλης στο Δήμαρχο Ηλιούπολης, από τα τέλη Νοεμβρίου 2019.

Άμεση έκδοση τελεσίδικης απόφασης κατεδάφισης από το Δασαρχείο Πεντέλης -Δασονομείο Αγίας Παρασκευής, σε περίπτωση που ο φερόμενος ως νομέας, κάτοχος, κατασκευαστής η ενοικιαστής δεν προχωρήσει σε καθαίρεση του παράνομου κτίσματος μέσα στη δοθείσα προθεσμία (συνήθως 5 ημερών), ώστε να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Φεβρουαρίου του 2020.

Από το ΑΤ Ηλιούπολης συνεχή επαγρύπνηση, ώστε να μην συνεχίσουν οι εργασίες στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό του κτίσματος, παρά την απαγόρευση, όπως έχει ήδη συμβεί.

Άμεση ενεργοποίηση όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, ώστε, σε κάθε περίπτωση, εντός του Φεβρουαρίου να έχει ολοκληρωθεί η καθαίρεση.

Περισσότερα ΕΔΩ

Ευαγγελία Δημητρίου

--
Κι.Π.Η.- Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης
Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη
Τ.:2109730215-K.:6944683652
F.: 2118005508, 2109718162
[email protected]
http://www.kipi.gr
Facebook: Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης(Κι.Π.Η.) 

Προβλήθηκε 681 φορές

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.