Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Με ψήφους 3-2 η ΕΕΑ ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής του Δικεφάλου για πολυϊδιοκτησία και της Ξάνθης για το μετοχολόγιο.

Η απόφαση τινάζει τον αέρα στο πρωτάθλημα, καθώς τα μέλη της επιτροπής που είχαν οριστεί από την κυβέρνηση διαπίστωσαν με ψήφους 4-1 παραβάσεις σε ό,τι αφορά και τις δύο ομάδες.

Στη συνέχεια διεξήχθη νέα ψηφοφορία και η ΕΕΑ με ψήφους 3-2 εισηγήθηκε ανάκληση πιστοποιητικού τόσο για την Ξάνθη, όσο και για τον ΠΑΟΚ.

Για τους Ακρίτες για παράβαση στο μετοχολόγιο και για το Δικέφαλο για την κατηγορία της πολυϊδιοκτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυριάκου Θωμαΐδη κατά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης ψήφισαν οι Τζουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης, ενώ υπέρ οι Δερδεμέζης και Μαρούπα, η οποία ζήτησε αναστολή της ποινής.

Πλέον, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της Super League θα κληθεί να πάρει και την τελική απόφαση.

www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 470 φορές
Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.