Σε μία εποχή όπου η Ελληνική κοινωνία συνεχίζει να δοκιμάζεται, που η έξαρση του φαινομένου των αστέγων συμπολιτών μας αυξάνεται, που όλοι οι πολίτες δυσκολευόμαστε να ανταποκριθούμε στις καθημερινές μας ανάγκες και με δυσκολία προσφέρουμε στις οικογένειες μας τα όσα χρειαζόμαστε.
 
Στο δήμο μας που κάθε εξωσχολική δραστηριότητα κάθε αθλητική δραστηριότητα χρειάζεται οικονομικό αντίτιμο.
 
Σε ένα δήμο που δεν υπάρχουν οργανωμένες δομές στήριξης ευπαθών ομάδων.
 
Σε ένα δήμο που οι δημότες του και οι επιχειρήσεις που παλεύουν να κρατηθούν όρθιες πνίγηκαν στα σκουπίδια, τα μπάζα, τα πεσμένα κλαδιά όπου υπάρχουν λίγα δέντρα. 
 
Σε ένα δήμο που ο δημόσιος φωτισμός  αποτελεί πολυτέλεια και το σκοτάδι στις γειτονιές έγινε σταθερή κατάσταση τα τελευταία χρόνια. 
 
Σε ένα δήμο γεμάτο λακκούβες στους δρόμους, κατεστραμμένα πεζοδρόμια με χιλιάδες κολονάκια να θυμίζουν τα χιλιάδες ευρώ σε μη λειτουργικά έργα ανάπλασης του γειτονιών της Δάφνης και του Υμηττού, σε αυτόν το δήμο η “ΝΕΑ” Δημοτική αρχή όπως της αρέσει να αυτοχαρακτηρίζεται, αποφάσισε να ανακοινώσει πριν φέρει σε ψηφοφορία στην Οικονομική Επιτροπή, την κοπή της πίτας του δήμου με μια πραγματικά καινοτόμα ιδέα. 
 
Αντί να πλαισιωθεί, όπως παραδοσιακά έκανε επί τόσα χρόνια, με την παρουσία φορέων και δομών του δήμου, που έδιναν και χαρά στους συμμετέχοντες και δεν προκαλούσαν οικονομικό κόστος, αποφάσισαν πριν καν αποφασίσει η αρμόδια Οικονομική Επιτροπή του δήμου να ανακοινώσουν την συμμετοχή γνωστού μουσικού POP συγκροτήματος στην εκδήλωση.
 
Προφανώς, και για μία ακόμη φορά, η αλαζονεία της εξουσίας προχωράει με τη δύναμη της πλειοψηφίας που τους παρέχει η σύμπραξη των δύο δημοτικών ομάδων της 4ης και 5ης θέσης των δημοτικών εκλογών και ψηφίζει την υλοποίηση μίας εκδήλωσης 21.000€! 
 
Να αναφέρουμε ότι στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο μάς έγινε γνωστό ότι τις ημέρες των Χριστουγέννων οι εκδηλώσεις στις πλατείες για τα παιδιά της πόλης έγιναν - ΝΑΙ έγιναν και ας μην τις είδατε και ας μην συμμετείχατε οι δημότες με κόστος που άγγιξε τα 20.000€!
 
Η ανεξάρτητη δημοτική συμμαχία πολιτών Δάφνη Υμηττός Πόλη Φωτεινή εξέφρασε την άρνησή της σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή, μη στηρίζοντας την πρόταση για αυτού του τύπου εκδήλωση κοπής πίτας.  
 
Θεωρούμε ανεπίτρεπτο σε τόσο δύσκολες οικονομικές εποχές, η διοίκηση αντί να κατευθύνει τα χρήματα σε έργο ουσίας, να επιλέγει να δίνει ένα τόσο μεγάλο ποσό σε μία εκδήλωση, που προφανώς δεν παράγει κανένα ουσιαστικό πολιτιστικό έργο, αντίθετα εκφράζει πλήρως το δόγμα ΑΡΤΟΣ και ΘΕΑΜΑ.
 
Θεωρούμε ότι ο ενιαίος δήμος μας πρέπει να αποτελεί κάτι παραπάνω από κινούμενες μαριονέτες για να συνδεθούμε και με το μήνυμα της αφίσας του συγκροτήματος που καλεί η ΝΕΑ Διοίκηση.
 
Η ανεξάρτητη δημοτική συμμαχία πολιτών Δάφνη Υμηττός Πόλη Φωτεινή επιλέγει να απέχει από τη φιέστα της ΝΕΑΣ Δημοτικής Αρχής. 
 
Λέμε ΝΑΙ στο έθιμο της κοπής της πίτας, λέμε ΟΧΙ στην αδικαιολόγητη σπατάλη των πόρων του δήμου σε εκδηλώσεις ΑΡΤΟΥ & ΘΕΑΜΑΤΟΣ!
 

#daphniymittos #polifoteini #daoularis #pita #2020 

Προβλήθηκε 782 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.