Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο δήμος Αλίμου για να αντιδράσει στους βανδαλισμούς με βωμολοχίες και συνθήματα που ασχημαίνουν την εικόνα της πόλης.
 
Ένα από τα πιο κομβικά σημεία του δήμου αλλά και του λεκανοπεδίου, ο ανισόπεδος κόμβος που ενώνει τη λεωφόρο Αλίμου και Ποσειδώνος και είχε γεμίσει συνθήματα και βωμολοχίες περάστηκε με ένα ειδικό υλικό που το προστατεύει από νέους βανδαλισμούς.
 
«Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε την κακή ποιότητα ζωής και εικόνας», ανέφερε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ (εδώ) ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, τονίζοντας πως η επιδιορθώσεις κάθε φορά κοστίζουν χρήματα στον δήμο. Το υλικό με το οποίο περάστηκε ο ανισόπεδος κόμβος αλλά και η πεζογέφυρα είναι τέτοιο που ό,τι και να γράψουν «σβήνει» και καθαρίζει με το πέρασμα νερού, χωρίς να χρειαστεί ξανά βάψιμο.
 
«Με το συγκεκριμένο υλικό περνάμε και άλλα σημεία στην πόλη», τόνισε ο δήμαρχος Αλίμου, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο δήμος Αλίμου στηρίζει την τέχνη του γκράφιτι έχοντας μάλιστα πραγματοποιήσει πολλές συγκεκριμένες ενέργειες.

 

Πηγή: newsit.gr 

Το διαβάσαμε εδώ

Προβλήθηκε 735 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.