Οι Γενικές Συνελεύσεις μας είναι ανοιχτές σε όλους τους πολίτες, που σημαίνει οτι μπορούν να συμμετέχουν και μη μέλη, χωρίς το δικαίωμα ψήφου, είτε για την εκλογή οργάνων είτε εφόσον προκύψει ψηφοφορία για οποιοδήποτε θέμα κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 σας προσκαλούμε στη 13η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, για τον Οικονομικό και Διοικητικό απολογισμό του ΔΣ και την ανάδειξη νέων μελών στα όργανα του συλλόγου μας.
Όπως κάθε χρόνο, θα ξεκινήσουμε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας. Η Συνέλευσή μας θα διεξαχθεί στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, Σοφοκλή Βενιζέλου & Μαρίνου Αντύπα στην Ηλιούπολη.
 
Για την εκλογή νέων προσώπων στα όργανα εκπροσώπησης και διοίκησης του συλλόγου απαιτούνται τουλάχιστον 8 (οκτώ) υποψηφιότητες για το ΔΣ και 3 (τρεις) για την Εξελεγκτική Επιτροπή.
 
Για την καλύτερη και δημοκρατικότερη λειτουργία της Κι.Π.Η. πρέπει τα πρόσωπα στα όργανα να εναλλάσσονται. Αυτό δε σημαίνει ότι όσοι δεν εκλεγούν θα πάψουν να συμμετέχουν ενεργά.
 
Αντίθετα, θα συνεχίσουν να παρέχουν τη γνώση και την  εμπειρία τους στα νέα πρόσωπα, με σκοπό να αυξηθεί η συμμετοχή ενεργών πολιτών και να μπορέσουμε να ασχοληθούμε και με άλλα θέματα, εξίσου σημαντικά με αυτά που ήδη καταπιανόμαστε.
 
Γι αυτό σας καλούμε να δηλώσετε τις υποψηφιότητές σας και να συμμετάσχετε στη Γενική Συνέλευση, ώστε η Κι.Π.Η. να γίνει περισσότερο ενεργή, αποτελεσματική, εύρωστη…
 
Για την υποβολή υποψηφιότητας μπορείτε να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα:
6937091519, 6944683652.
 
Απαραίτητες προϋποθέσεις για υποβολή υποψηφιότητας και συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση:
  1. Για υποβολή υποψηφιότητας ο υποψήφιος πρέπει:
  • Να είναι μέλος του συλλόγου τουλάχιστον 6 μήνες
  • Να μην στερείται των πολιτικών του δικαιωμάτων
  • Να μην έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για πλημμέλημα ή βαρύ κακούργημα που σχετίζεται με τις δραστηριότητες που αναφέρονται στο καταστατικό της Κι.Π.Η.
  • Να μην έχει ασυμβίβαστο εκλογής, δηλαδή να μην έχει αναλάβει δημόσιο λειτούργημα όπως είναι η ιδιότητα του Βουλευτή, Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβούλου  κλπ. Για τον λόγο αυτό κάθε υποψήφιος συμπληρώνει και υπογράφει υπεύθυνη δήλωση.
  • Να είναι ταμειακώς εντάξει, όταν υποβάλλει την αίτηση υποψηφιότητας.
2. Για συμμετοχή μέλους στη Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία :
  • Για την είσοδο στη Γενική Συνέλευση απαιτείται να είναι ταμειακώς εντάξει.
Σε περίπτωση που κάποιος οφείλει συνδρομές, μπορεί να τις εξοφλήσει κατά την είσοδό του σ’ αυτή. Η ετήσια συνδρομή εξακολουθεί να είναι 10 ευρώ.
 
Επίσης, εάν κάποιος έχει αλλάξει στοιχεία επικοινωνίας, παρακαλούμε να μας το δηλώνει στην είσοδο.
  • Για να συμμετέχει κάποιος στην ψηφοφορία πρέπει να είναι μέλος τουλάχιστον 3 μήνες.
3. Αν λόγω σοβαρού προβλήματος κωλύεστε να έρθετε στη Γενική Συνέλευση, μπορείτε να κάνετε εξουσιοδότηση σε άλλο μέλος της Κι.Π.Η., ώστε να ψηφίσει για λογαριασμό σας.
 
Για το λόγο αυτό υπογράφετε αυτό το έντυπο  σε ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, για να φέρει σφραγίδα για το γνήσιο της υπογραφής.
 
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να προμηθευτεί οποιοδήποτε από τα παραπάνω έντυπα, αν δε μπορεί να τα κατεβάσει και εκτυπώσει από αυτή τη σελίδα.
  • Δε μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε κάποιο άλλο μέλος να ψηφίσει για εσάς, αν έχει βάλει υποψηφιότητα στην εκλογική διαδικασία. Επίσης ένα μέλος μπορεί να φέρει μέχρι τρεις (3) εξουσιοδοτήσεις.
Πρόγραμμα
 
11:00   Προσέλευση – καφές
11:30   Κοπή Βασιλόπιτας
12:00   Έναρξη Γενικής Συνέλευσης
  • Εκλογή Προέδρου – Γραμματέα
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής   
  • Οικονομικός Απολογισμός
  • Διοικητικός Απολογισμός
  • Συζήτηση – Αποφάσεις μελών
13:00  Έναρξη εκλογικής διαδικασίας 
15:30   Λήξη εκλογικής διαδικασίας 
 
Καλές Γιορτές, Καλή Χρονιά!
 

 

kipi.gr 

Προβλήθηκε 558 φορές