Άγριο έγκλημα στο Λαύριο: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του

Στα πέριξ 29 Ιανουαρίου 2020

Ένα άγριο έγκλημα φαίνεται πως συνέβη την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στο Λαύριο και πιο συγκεκριμένο στο hotspot της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Κούρδος πρόσφυγας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας βαριά τραυματισμένη όπου λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

πηγή 

Προβλήθηκε 762 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.