ΨΗΦΙΣΜΑ

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχτηκε ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου με αφορμή το θέμα του Λαϊκού Φροντιστηρίου.


Προκαλεί κατάπληξη η σύνδεση με σκοτεινές εποχές της ιστορίας μας και φασίζουσες πρακτικές στα σχολεία του παρελθόντος, ειδικά επειδή αφορά εκπαιδευτικούς που καθημερινά αποδεικνύουν την παιδαγωγική τους επάρκεια και την κοινωνική τους ευαισθησία και υπερασπίζονται το αγαθό της παιδείας για όλα τα παιδιά. 

Το εμπρηστικό ύφος δυναμιτίζει το κλίμα συνεργασίας που πρέπει να υπάρχει μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων με την εκπαίδευση στην πόλη μας. 

Με τιμή και χαρά αποκαλούμε αυτούς τους εκπαιδευτικούς "δασκάλους" και θεωρούμε τα δημοσιεύματα άδικα και εξοργιστικά. 

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης. 

Πηγή

Προβλήθηκε 302 φορές

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ''

Ο Δήμος μας απέστειλε προς βοήθεια της πληγείσας περιοχής Ψαχνών και Πολιτικών του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, ειδικό όχημα απάντλησης υδάτων, στελεχωμένο από την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ Δ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΤΟΥΣ 2020-2021 (VOUCHER – ΕΣΠΑ)

Οι ωφελούμενοι γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στα παραρτήματα αγωγής του Δήμου μας μέσω της παραπάνω δράσης, λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών (COVID-19), πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail : kafadil@ilioupoli.gr τα παρακάτω:

Δωρεά ηλεκτρονικών θερμομέτρων στο Α.Τ Αλίμου και Ηλιούπολης

Το Σάββατο 1 Αυγούστου ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Νοτιοανατολικής Αττικής Νίκος Κορομηλάς και ο Α’ Αντιπρόεδρος Ηλίας Βρεντας, επισκέφτηκαν τα Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας Ηλιούπολης και Αλίμου, όπου παρέδωσαν στους συναδέλφους μας από ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό θερμόμετρο μετώπου.