Η τοποθέτηση του κ. Τάσου Ευσταθίου - ''ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ'' για το φιάσκο της Διοίκησης στο θέμα με την ''Αγορά Καταναλωτών''.

Εντός των τειχών 05 Φεβρουαρίου 2020

Η τοποθέτηση του κ. Τάσου Ευσταθίου - "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" για το φιάσκο της Διοίκησης στο θέμα με την "Αγορά Καταναλωτών".
 
Λιτά, ουσιαστικά και με σαφήνεια χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες ο κ. Ευσταθίου ανέφερε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης:
 
"Είμαστε κατά της δράσης διαχρονικά και με συνέπεια.
 
Λειτουργεί κατά των επαγγελματιών της πόλης.
 
Δεν προσφέρει σημαντικό όφελος για τους πολίτες.
 
Στο παρελθόν και μέλη του ΕΝ.Α.Κ., Γιάννης Πούλος, Γεώργιος Μπενάς βρίσκονταν στην ίδια γραμμή με εμάς.
 
Περισσότερο δε επιφυλακτικούς μας κάνει και η συμμετοχή στον φορέα διαχείρισης της δράσης μελών της σημερινής Διοίκησης του Δήμου.". 
 

Πηγή  

Προβλήθηκε 1350 φορές

Επιστολή προς κ.Ευστάθιο Ψυρρόπουλο, Δήμαρχο Ηλιουπόλεως σχετικά με γιορτή Αγίας Μαρίνης

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, πάντοτε χαίρετε. Αφού Σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο ευθυνόφορο έργο Σας, θέλουμε να Σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στην εορτή της Αγίας, κατά το διήμερο που πανηγυρίζει η ενορία μας.

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.