Κατάληψη πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης του ΟΑΕΔ για 5.500 άνεργους πτυχιούχους ηλικίας 22-29, στο κτίριο της Διοίκησης του ΟΑΕΔ στον Άλιμο.

 
Οι εργαζόμενοι προχώρησαν στην κατάληψη, όπως αναφέρουν, μετά τον εμπαιγμό από πλευράς κυβέρνησης σχετικά με συνάντησή τους με τον Υπουργό Εργασίας προκειμένου να καταθέσουν τα αιτήματά τους.
«Παλεύουμε για την ανανέωση των συμβάσεών μας εδώ και μήνες, έχουμε προχωρήσει σε στάσεις εργασίας, απεργίες και κινητοποιήσεις. Απαιτούμε εδώ και τώρα την 12μηνη ανανέωση των συμβάσεων μας! Απαιτούμε συνάντηση με τον κ. Βρούτση! Τέρμα πια στον εμπαιγμό!»
κατάληψη κεντρικά ΟΑΕΔ
Να σημειωθεί ότι σήμερα, Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, από την αρχή του ωραρίου ως τις 12 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν στάση εργασίας που έχει προκηρυχθεί από την ΑΔΕΔΥ για το θέμα της ανανέωσης των συμβάσεων των 5.500 πτυχιούχων.

Πηγή  

Προβλήθηκε 527 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.