Η Ποδοσφαιρική Ομάδα Δικαστών & Εισαγγελέων Ελλάδος (Π.Ο.Δ.Ε.Ε.) συνεχίζοντας για 5η σχεδόν χρονιά από την ίδρυσή της το φιλανθρωπικό έργο για το οποίο έχει συσταθεί, και η θρυλική ποδοσφαιρική ομάδα του «ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ» της δεκαετίας του ’90, που αγωνίστηκε ενάντια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σαργκάνης, Χατζηαγγελής, Τάπρατζης, Ζαλοκώστας, Καπουράνης, Χατζηράπτης, Κόλεφ, Ζώταλης, Μπόνγκ κ.α). σας προσκαλούν στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που συνδιοργανώνουν.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί, υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα,τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Βύρωνα «Δημήτρης Νικολαΐδης».

Σκοπός αυτου του φιλανθρωπικού αγώνα είναι η οικονομική ενίσχυση της ΑΜΚΕ «ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ» για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο γνωστός διαιτητής FIFA Μελέτης Βουτσαράς.

www.vyronasnews.gr
 

Προβλήθηκε 597 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.