Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση της 58χρονης Αναστασίας Φερέτου από την περιοχή του Ζωγράφου.

Τα ίχνη της χάθηκαν στις 31 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

"Στις 31/1/2020, κατά τις βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ζωγράφου, η Αναστασία Φερέτου, 58 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Φερέτου Αναστασίας στις 5/2/2020 και προχώρησε σήμερα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των συγγενών της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αναστασία Φερέτου έχει ύψος 1.62 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λευκό σακάκι και κρατούσε δύο τσάντες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας".

www.enikos.gr 

Προβλήθηκε 548 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.