Σπατάλη χρόνου που έγινε όλο αυτό το Σάββατο τις 08.02.2020, για την συζήτηση της Δημοσίας Περιουσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης.
Γι' αυτό δεν ήρθα στο Δημοτικό Συμβούλιο, διότι δεν τους παίρνω πολύ σοβαρά τους Βουλευτές που ψήφιζαν Μνημόνια, για να παραδίδουν την Εθνική Κυριαρχία, όπως έγινε το Απρίλιο 2015 επί Κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου, βάζοντας "χέρι" με το έτσι θέλω τα Αποθεματικά των Δήμων προς την Τράπεζα της Ελλάδος, για την Ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών προς το ΔΝΤ, τότε αντιδρούσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος [Κ.Ε.Δ.Ε.] σας θυμίζω πως η Ελληνική Τράπεζα της Ελλάδος παραδόθηκε άνευ όρων και αμετάκλητα σε κάθε Ασυλία το Φεβρουάριο του 2012 [2ο Μνημόνιο – Τροποποιημένο βάσει Άρθρου 13 § 4 του ν. 4046/14.02.2012/ Α’ ΦΕΚ 28 ] επί Κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου με υπουργούς της Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ.
Η αλήθεια είναι, πως δε αξίζει να ασχολούμαστε σε κάτι το όποιο έχουν πλέον παραδοθεί για 99 χρόνια με υπογραφές και ψήφιση από την Βουλή των τριών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. – Ν.Δ. – ΚΙΝ.ΑΛ. στις 14 Αυγούστου 2015, αν θέλετε κάντε το κόπο να το διαβάσετε.
Ο Νόμος 4336/14.08.2015 ΦΕΚ 94 Γ’ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΣΕΛ. 1014 => 3ο Μνημόνιο και βεβαία η αλήθεια να λέγεται πως έχει ήδη παραδοθεί από το Μάιο του 2010 από το 1ο Μνημόνιο βάσει του Άρθρου 14 § 5 το όποιο αναφέρει άνευ όρων και αμετάκλητα της Εθνικής Κυριαρχίας σε κάθε Ασυλία και επίσης βεβαία το Άρθρο 4 § 2 παραδίνουμε την Δημόσια και την Ιδιωτική Περιουσία σε όλη στην Ελλάδα.
Καλό είναι να είμαστε σωστοί ενημερωμένοι γι' όσα ψηφίζουν οι Βουλευτές, πράγμα που οι ίδιοι βουλευτές το γνωρίζουν όμως το τέλος μας χλευάζουν, πως θα βρεθεί μια ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, που οι ίδιοι Βουλευτές στηρίζονται από κόμματα που ψήφισαν όλα τα παραπάνω.
Πως θα γίνει αυτό; Από την στιγμή που μεταβιβάστηκαν η Δημοτική Περιουσία στο Υπερταμείο, δεν επιστρέφονται με κανέναν τρόπο. Με απλά λόγια, όταν υπάρχουν όροι του Μνημονίου πρέπει να το τηρήσουν κατά γράμμα, από την στιγμή που το ψήφισαν και το υπέγραψαν.
Κοιτάξτε, δε θέλω να σας κουράζω άλλο δύο πράγματα ακόμα.
Με λίγα λόγια: Είμαστε ένα μη κράτος το οποίο δεν έχει δικαίωμα να εκφράσει καμία πολιτική βούληση. Ψάξτε το μόνοι σας, καλύτερα να μην ζούμε σε ψευδαισθήσεις.
Η μόνη λύση: ΠΡΟΣΦΥΓΗ κατά του ΤΑΙΠΕΔ [Νόμος 3986/01.07.2011/ ΦΕΚ Α’ 152]– ΕΤΑΔ, διότι είναι παράνομο, αντισυνταγματικό και αντικείμενη με το Διεθνές Δίκαιο και θα επιστρεφτούν η Δημοτική Περιουσία στο Δήμο.
Στη σύγχρονη αγορά, η συσκευασία δεν περιορίζεται μόνο στη μεταφορά ενός προϊόντος. Αποτελεί βασικό κομμάτι της εταιρικής εικόνας και της εμπειρίας πελάτη.
Τα προπτυχιακά εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας Brive, προσφέρουν μοναδική ευελιξία στις σπουδές σας, επιτρέποντας πρόσβαση σε εκατοντάδες ειδικότητες από κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως, χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε την καθημερινότητά σας.
Τα σχολικά είδη για το 2025-2026 που θα βρείτε στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη, περιλαμβάνουν πλήθος επιλογών, όπως, για παράδειγμα, πάνινες τσάντες εμπνευσμένες από διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Van Gogh, ο Monet και ο Cezanne, ιδανικές για βιβλία και σημειωματάρια.
Ξένος του κόσμου και της σαρκός κατήλθε την παραμονήν από τα ύψη συστείλας τας πτερύγας, όπως τας κρύπτει θείος άγγελος. Έφερε δώρα από τα άνω βασίλεια, δια να φιλεύση τους κατοίκους της πρωτευούσης. Ήταν ο καλός άγγελος της πόλεως.
Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, που πρωτοδημοσιεύτηκε τα Χριστούγεννα του 1889 στην εφημερίδα «Εφημερίς». Είναι ίσως το δημοφιλέστερο διήγημα του Σκιαθίτη συγγραφέα, καθώς περιλαμβάνεται σταθερά από πολλών χρόνων στα σχολικά βιβλία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.