Σπατάλη χρόνου που έγινε όλο αυτό το Σάββατο τις 08.02.2020, για την συζήτηση της Δημοσίας Περιουσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης.
 
Γι' αυτό δεν ήρθα στο Δημοτικό Συμβούλιο, διότι δεν τους παίρνω πολύ σοβαρά τους Βουλευτές που ψήφιζαν Μνημόνια, για να παραδίδουν την Εθνική Κυριαρχία, όπως έγινε το Απρίλιο 2015 επί Κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου, βάζοντας "χέρι" με το έτσι θέλω τα Αποθεματικά των Δήμων προς την Τράπεζα της Ελλάδος, για την Ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών προς το ΔΝΤ, τότε αντιδρούσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος [Κ.Ε.Δ.Ε.] σας θυμίζω πως η Ελληνική Τράπεζα της Ελλάδος παραδόθηκε άνευ όρων και αμετάκλητα σε κάθε Ασυλία το Φεβρουάριο του 2012 [2ο Μνημόνιο – Τροποποιημένο βάσει Άρθρου 13 § 4 του ν. 4046/14.02.2012/ Α’ ΦΕΚ 28 ] επί Κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου με υπουργούς της Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ.
 
Η αλήθεια είναι, πως δε αξίζει να ασχολούμαστε σε κάτι το όποιο έχουν πλέον παραδοθεί για 99 χρόνια με υπογραφές και ψήφιση από την Βουλή των τριών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. – Ν.Δ. – ΚΙΝ.ΑΛ. στις 14 Αυγούστου 2015, αν θέλετε κάντε το κόπο να το διαβάσετε.
 
Ο Νόμος 4336/14.08.2015 ΦΕΚ 94 Γ’ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΣΕΛ. 1014 => 3ο Μνημόνιο και βεβαία η αλήθεια να λέγεται πως έχει ήδη παραδοθεί από το Μάιο του 2010 από το 1ο Μνημόνιο βάσει του Άρθρου 14 § 5 το όποιο αναφέρει άνευ όρων και αμετάκλητα της Εθνικής Κυριαρχίας σε κάθε Ασυλία  και επίσης βεβαία το Άρθρο 4 § 2 παραδίνουμε την Δημόσια και την Ιδιωτική Περιουσία σε όλη στην Ελλάδα.
 
Καλό είναι να είμαστε σωστοί ενημερωμένοι γι' όσα ψηφίζουν οι Βουλευτές, πράγμα που οι ίδιοι βουλευτές το γνωρίζουν όμως το τέλος μας χλευάζουν, πως θα βρεθεί μια ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, που οι ίδιοι Βουλευτές στηρίζονται από κόμματα που ψήφισαν όλα τα παραπάνω.
 
Πως θα γίνει αυτό; Από την στιγμή που μεταβιβάστηκαν η Δημοτική Περιουσία στο Υπερταμείο, δεν επιστρέφονται με κανέναν τρόπο. Με απλά λόγια, όταν υπάρχουν όροι του Μνημονίου πρέπει να το τηρήσουν κατά γράμμα, από την στιγμή που το ψήφισαν και το υπέγραψαν.
 
Κοιτάξτε, δε θέλω να σας κουράζω άλλο δύο πράγματα ακόμα.
 
   Με λίγα λόγια: Είμαστε ένα μη κράτος το οποίο δεν έχει δικαίωμα να εκφράσει καμία πολιτική βούληση. Ψάξτε το μόνοι σας, καλύτερα να μην ζούμε σε ψευδαισθήσεις.
 
  Η μόνη λύση: ΠΡΟΣΦΥΓΗ κατά του ΤΑΙΠΕΔ [Νόμος 3986/01.07.2011/ ΦΕΚ Α’ 152]– ΕΤΑΔ, διότι είναι παράνομο, αντισυνταγματικό και αντικείμενη με το Διεθνές Δίκαιο και θα επιστρεφτούν η Δημοτική Περιουσία στο Δήμο.
 
Έτσι έκαναν κάποιοι Δήμοι.
 
Δημήτριος Χ. Σταματόπουλος

Ενεργός Δημότης Ηλιούπολης. 

Προβλήθηκε 1028 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...