Συγκεκριμένα ενημερώθηκε την Κυριακή το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, για ύπαρξη σορού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή μπροστά της Δημοτικής Πινακοθήκης Π. Φαλήρου.
Σε βραχώδες σημείο στον Φλοίσβο η σορός
Άμεσα στο σημείο μετέβη στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέσυραν τη σορό, η οποία βρισκόταν σε βραχώδες σημείο.
Πρόκειται για άνδρα ύψους περίπου 1,70μ., χρώμα μαλλιών και γενειάδας λευκό, ο οποίος ήταν ενδεδυμένος με μαύρο παντελόνι, χακί ζακέτα και μπλε μπουφάν.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.
Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.
Ο ανήλικος έναν μήνα πριν είχε συλληφθεί επειδή πάνω του είχε βρεθεί ένα μαχαίρι και πριν από έναν χρόνο είχε και πάλι συλληφθεί για κατοχή σιδερογροθιάς
Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.