Γλυφάδα σύλληψη: ''Μαδούσε δια της απασχολήσεως καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών''

Στα πέριξ 10 Φεβρουαρίου 2020

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη, στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, 31χρονος Αλγερινός, ο οποίος είχε κλέψει διάφορα προϊόντα από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην ίδια περιοχή.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκαν ένα κινητό καθώς και αξεσουάρ κινητών, τα οποία και επιστράφηκαν στους υπαλλήλους του καταστήματος.
 
Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, ο 31χρονος, μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, πήγαιναν σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών σε διάφορες περιοχές της Αττικής και προσποιούμενοι τους πελάτες, αφαιρούσαν εμπορεύματα. Ο ένας από τους δράστες απασχολούσε τους υπαλλήλους και ο άλλος τοποθετούσε τα κλοπιμαία σε ειδικό σακίδιο, το οποίο είχε διαμορφώσει κατάλληλα, με ειδική επένδυση από επιστρώσεις αλουμινίου και μονωτική ταινία, ώστε να παρακάμπτουν τα αντικλεπτικά συστήματα κατά την έξοδό τους από τα καταστήματα.
 
Μάλιστα, σε άλλες περιπτώσεις, χρησιμοποιούσαν μαγνήτη με τον οποίο αποσπούσαν τον αντικλεπτικό μηχανισμό των προϊόντων. Από την έρευνα στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και αξεσουάρ κινητών.
 

www.newsit.gr  

Προβλήθηκε 772 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.