Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη, στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, 31χρονος Αλγερινός, ο οποίος είχε κλέψει διάφορα προϊόντα από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην ίδια περιοχή.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκαν ένα κινητό καθώς και αξεσουάρ κινητών, τα οποία και επιστράφηκαν στους υπαλλήλους του καταστήματος.
 
Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, ο 31χρονος, μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, πήγαιναν σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών σε διάφορες περιοχές της Αττικής και προσποιούμενοι τους πελάτες, αφαιρούσαν εμπορεύματα. Ο ένας από τους δράστες απασχολούσε τους υπαλλήλους και ο άλλος τοποθετούσε τα κλοπιμαία σε ειδικό σακίδιο, το οποίο είχε διαμορφώσει κατάλληλα, με ειδική επένδυση από επιστρώσεις αλουμινίου και μονωτική ταινία, ώστε να παρακάμπτουν τα αντικλεπτικά συστήματα κατά την έξοδό τους από τα καταστήματα.
 
Μάλιστα, σε άλλες περιπτώσεις, χρησιμοποιούσαν μαγνήτη με τον οποίο αποσπούσαν τον αντικλεπτικό μηχανισμό των προϊόντων. Από την έρευνα στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και αξεσουάρ κινητών.
 

www.newsit.gr  

Προβλήθηκε 612 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.