Αντίγραφα τιμολογίων, κλασέρ, και άλλα είδη λογιστηρίου χυμένα προκλητικά έξω από το 1ο Νηπιαγωγείο στην Αργυρούπολη δείχνουν οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Φωτογραφίες που γεννούν οργή και αγανάκτηση και δείχνουν το μέγεθος της γαϊδουριάς κάποιων. Χωρίς να φταίνε σε τίποτα τα συμπαθή τετράποδα, έτσι έχουμε συνηθίσει να χαρακτηρίζουμε τους ανθρώπους που δεν έχουν συναίσθηση και φιλότιμο.

Και ο συγκεκριμμένος μόνο φιλότιμο δεν έχει γιατί αποφάσισε ότι το πεζοδρόμιο είναι ο προσωπικός του σκουπιδοτενεκές και οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου οι προσωπικοί του καθαριστές.



Οι εικόνες με το περιεχόμενο του γραφείου αυτού του ασυνείδητου χυμένο με "αυθάδεια" έξω από το 1ο Νηπιαγωγείο Αργυρούπολης, το μόνο που δηλώνουν είναι έλλειψη παιδείας, ζαμανφουτισμό και απαξίωση του κόπου που καταβάλουν κάποιοι άλλοι για να διατηρούν την πόλη καθαρή. Και γι' αυτούς τους λόγους η αντίδραση της δημοτικής αρχής θα πρέπει να είναι αυστηρή και παραδειγματική.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν συνεργεία καθαριότητας του δήμου προκειμένου να απομακρύνουν "την κόπρο" του ασυνείδητου δημότη, καθώς και η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να καταγράψει το περιστατικό.



Για μηδενική ανοχή για τους ασυνείδητους "δημότες" μίλησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Βασίλης Κρητικός τονίζοντας πως κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ. Αργυρούπολης κατά του συγκεκριμένου δημότη ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και θα πληρώσει και το ανάλογο πρόστιμο, γιατί πρακτικές που βλάπτουν την δημόσια υγεία και ασφάλεια δεν μπορεί να μένουν ατιμώρητες.

Τέλος επισημαίνει πως όποιος δημότης επιθυμεί να αποθέσει ογκώδη αντικείμενα στα απορρίμματα μπορεί να απευθύνεται στην γραμμή δημότη 📞15415, προκειμένου να οργανωθεί με συνεργεία του δήμου, η ασφαλής μεταφορά τους από το σημείο το οποίο θα οριστεί.


www.vimaonline.gr 

Προβλήθηκε 2168 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.