Ο ΣΠΑΖ, γεμάτος αγάπη για τα τετράποδα, τιμά και γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα των ερωτευμένων ακριβώς μία ημέρα μετά, στις 15 Φεβρουαρίου.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους σκύλους μας που ψάχνουν και περιμένουν το παντοτινό τους σπίτι και ίσως ανάμεσα τους βρείτε τον… έρωτα της ζωής σας!

Ελάτε να μιλήσετε με τους εθελοντές και τις εθελόντριες μας και να μάθετε γιατί ένα ενήλικο ζώο είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή και πόσο γρήγορα μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα νέο σπίτι.

Ελάτε να μάθετε γιατί οι σκύλοι είναι πάντα ευτυχισμένοι, γιατί δεν κρατάνε κακίες, ελάτε να μάθετε και τι σημαίνει η υιοθεσία ενός κουταβιού και τι χρειάζεται ένα κουτάβι έτσι ώστε όταν θα μεγαλώσει να γίνει ένας ισορροπημένος σκύλος.

Ελάτε να μάθετε πως και γιατί ένας σκύλος μεσαίο μέγεθος ή/και παραπάνω μπορεί να ζήσει μαζί μας μέσα στο διαμέρισμα και πως δεν υπάρχει η ράτσα “μικρόσωμο για μες το σπίτι”.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου λοιπόν, ο ΣΠΑΖ σας περιμένei σε έναν τεράστιο χώρο σχεδόν στο κέντρο της Γλυφάδας, στη διασταύρωση Κύπρου και Γρηγορίου Λαμπράκη (στο ρεύμα καθόδου από τη Λ. Βουλιαγμένης προς παραλία) από τις 11.00 το πρωί ως τις 3.00 το μεσημέρι.

Εάν βρέχει η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή την ίδια ώρα στην παραλία Γλυφάδας, πλατεία Βεργωτή.

χάρτες: Εδώ ή Κυριακή Εδώ

Σας παρακαλούμε να αφήσετε τους δικούς σας σκύλους στο σπίτι, εάν υπάρξει ενδιαφέρον για υιοθεσία η γνωριμία θα πρέπει να γίνει σε δεύτερη φάση όταν δεν θα υπάρχει τόση ένταση και ενθουσιασμός. 

Προβλήθηκε 643 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.