Ο ΣΠΑΖ, γεμάτος αγάπη για τα τετράποδα, τιμά και γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα των ερωτευμένων ακριβώς μία ημέρα μετά, στις 15 Φεβρουαρίου.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους σκύλους μας που ψάχνουν και περιμένουν το παντοτινό τους σπίτι και ίσως ανάμεσα τους βρείτε τον… έρωτα της ζωής σας!

Ελάτε να μιλήσετε με τους εθελοντές και τις εθελόντριες μας και να μάθετε γιατί ένα ενήλικο ζώο είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή και πόσο γρήγορα μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα νέο σπίτι.

Ελάτε να μάθετε γιατί οι σκύλοι είναι πάντα ευτυχισμένοι, γιατί δεν κρατάνε κακίες, ελάτε να μάθετε και τι σημαίνει η υιοθεσία ενός κουταβιού και τι χρειάζεται ένα κουτάβι έτσι ώστε όταν θα μεγαλώσει να γίνει ένας ισορροπημένος σκύλος.

Ελάτε να μάθετε πως και γιατί ένας σκύλος μεσαίο μέγεθος ή/και παραπάνω μπορεί να ζήσει μαζί μας μέσα στο διαμέρισμα και πως δεν υπάρχει η ράτσα “μικρόσωμο για μες το σπίτι”.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου λοιπόν, ο ΣΠΑΖ σας περιμένei σε έναν τεράστιο χώρο σχεδόν στο κέντρο της Γλυφάδας, στη διασταύρωση Κύπρου και Γρηγορίου Λαμπράκη (στο ρεύμα καθόδου από τη Λ. Βουλιαγμένης προς παραλία) από τις 11.00 το πρωί ως τις 3.00 το μεσημέρι.

Εάν βρέχει η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή την ίδια ώρα στην παραλία Γλυφάδας, πλατεία Βεργωτή.

χάρτες: Εδώ ή Κυριακή Εδώ

Σας παρακαλούμε να αφήσετε τους δικούς σας σκύλους στο σπίτι, εάν υπάρξει ενδιαφέρον για υιοθεσία η γνωριμία θα πρέπει να γίνει σε δεύτερη φάση όταν δεν θα υπάρχει τόση ένταση και ενθουσιασμός. 

Προβλήθηκε 107 φορές

Κλείνουν οκτώ σχολεία στην Αττική λόγω του 4ου κρούσματος κορωνοϊού. (Τα δύο στην Γλυφάδα)

Η τέταρτη ασθενής από τον ιό που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν» είναι καθηγήτρια και ως εκ τούτου είχε έρθει σε επαφή με μαθητές της, όχι μόνο στο σχολείο που δίδασκε, αλλά και στα ιδιαίτερα μαθήματα που παρέδιδε.

Χολαργός: Κάλυκες έξω από το σπίτι του δημάρχου! Αποκλεισμένη η περιοχή

Αποκλεισμένη από δυνάμεις της αστυνομίας εδώ και λίγη ώρα η οδός Κλειούς, στο ύψος της Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, λόγω εντοπισμού καλύκων στο οδόστρωμα, σχεδόν έξω από την κατοικία του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου.