Ο ΣΠΑΖ, γεμάτος αγάπη για τα τετράποδα, τιμά και γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα των ερωτευμένων ακριβώς μία ημέρα μετά, στις 15 Φεβρουαρίου.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους σκύλους μας που ψάχνουν και περιμένουν το παντοτινό τους σπίτι και ίσως ανάμεσα τους βρείτε τον… έρωτα της ζωής σας!

Ελάτε να μιλήσετε με τους εθελοντές και τις εθελόντριες μας και να μάθετε γιατί ένα ενήλικο ζώο είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή και πόσο γρήγορα μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα νέο σπίτι.

Ελάτε να μάθετε γιατί οι σκύλοι είναι πάντα ευτυχισμένοι, γιατί δεν κρατάνε κακίες, ελάτε να μάθετε και τι σημαίνει η υιοθεσία ενός κουταβιού και τι χρειάζεται ένα κουτάβι έτσι ώστε όταν θα μεγαλώσει να γίνει ένας ισορροπημένος σκύλος.

Ελάτε να μάθετε πως και γιατί ένας σκύλος μεσαίο μέγεθος ή/και παραπάνω μπορεί να ζήσει μαζί μας μέσα στο διαμέρισμα και πως δεν υπάρχει η ράτσα “μικρόσωμο για μες το σπίτι”.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου λοιπόν, ο ΣΠΑΖ σας περιμένei σε έναν τεράστιο χώρο σχεδόν στο κέντρο της Γλυφάδας, στη διασταύρωση Κύπρου και Γρηγορίου Λαμπράκη (στο ρεύμα καθόδου από τη Λ. Βουλιαγμένης προς παραλία) από τις 11.00 το πρωί ως τις 3.00 το μεσημέρι.

Εάν βρέχει η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή την ίδια ώρα στην παραλία Γλυφάδας, πλατεία Βεργωτή.

χάρτες: Εδώ ή Κυριακή Εδώ

Σας παρακαλούμε να αφήσετε τους δικούς σας σκύλους στο σπίτι, εάν υπάρξει ενδιαφέρον για υιοθεσία η γνωριμία θα πρέπει να γίνει σε δεύτερη φάση όταν δεν θα υπάρχει τόση ένταση και ενθουσιασμός. 

Προβλήθηκε 174 φορές

Καλλιθέα: Χτύπησε με τσεκούρι τη γυναίκα του - Τραυματίας και ο δράστης

Θρίλερ με επίθεση με τσεκούρι δέχτηκε στην Καλλιθέα μια γυναίκα. Την κυνηγούσε στο δρόμο στις 21.30 στην Καλλιθέα. Άνδρας καταδίωξε στην οδό Σπάρτης με τσεκούρι μία γυναίκα και την τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Τους κυνηγούσαν από τη Δάφνη μέχρι το Μενίδι! - Τρεις αστυνομικοί τραυματίες στην καταδίωξη

Η καταδίωξη των επίδοξων ληστών, κατά την οποία τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί, έγινε νωρίτερα από τη Δάφνη μέχρι τις Αχαρνές, όπου τελικά συνελήφθησαν δύο άνδρες ενώ αναζητείται μία γυναίκα.