Βύρωνας: Ξυλοκόπησαν μαθητή που υπερασπίστηκε την αδερφή του μέσα στο σχολείο

Στα πέριξ 12 Φεβρουαρίου 2020

Μαθητής λυκείου στον Βύρωνα ξυλοκοπήθηκε άγρια μέσα στο σχολείο του από συμμαθητές και εξωσχολικούς, επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδελφή του από το bullying που δεχόταν καθημερινά.
 
«Mε χτυπούσαν άγρια, αλύπητα, με μίσος, το κάνανε για να με τελειώσουν. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτρωγα ξύλο από 17 άτομα», δήλωσε ο 17χρονος μαθητής λυκείου στην κάμερα του Star.
 
Η αδερφή του, που ήταν παρούσα τη στιγμή της επίθεσης δήλωσε: «Πηδούσαν πάνω στο κεφάλι του, τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν πραγματικά να τον σκοτώνουν», αναφέρει χαρακτηριστικά η αδερφή του θύματος.
 
Ο αδερφός της νεαρής προσπάθησε να μιλήσει με ένα από τα παιδιά που της έκαναν bullying, ζητώντας του να το σταματήσουν.
 
Και τότε ξεκίνησε άγρια επίθεση.
 
«Με περίμεναν 17 άτομα και άρχισαν να με χτυπούν, να με γρονθοκοπούν και να με κλωτσούν για ενάμιση λεπτό με ασταμάτητες μπουνιές και κλωτσιές».
 
Η αδελφή του προσπάθησε να τον βοηθήσει, αλλά ένα άλλο παιδί την κράτησε και την χτύπησε στο κεφάλι.
 
«Δεν ήξερα από που έτρωγα την κάθε μπουνιά και κλωτσιά ήταν τόσο γρήγορο αλλά και τόσο αργό από τον πόνο που είχα», υποστηρίζει ο 17χρονος μαθητής.
 

www.news247.gr (εδώ

Προβλήθηκε 1349 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.