Άλλα δύο συγκεκριμένα βήματα εφαρμογής της δημοκρατίας και της πολύπλευρης πληροφόρησης στον Δήμο Ηλιούπολης.
 
Καθιερώνεται χώρος ελεύθερης έκφρασης των Δημοτικών παρατάξεων, των ανεξάρτητων Δημοτικών Συμβούλων και του Σωματείου Εργαζομένων στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης.
 
Προστίθεται στην κεντρική σελίδα πλήκτρο εντολής, που θα οδηγεί τον επισκέπτη στον χώρο ελεύθερης έκφρασης των εκπροσώπων των δημοτών και των εργαζομένων.
 
Ο κάθε φορέας, εφόσον το επιθυμεί, θα μπορεί να δημοσιεύει ανακοινώσεις, χωρίς κανένα έλεγχο ή περιορισμό, στο site του Δήμου. 
 
Για την εφαρμογή της απόφασης αυτής παρακαλούνται οι αρμόδιοι κάθε παράταξης και του Σωματείου να αποστείλουν στο Γραφείο Τύπου του Δήμου στο email, «[email protected]» τον επίσημο τίτλο και το σήμα σε μορφή pdf ή jpg,  καθώς και το link που θα παραπέμπει στον ιστότοπό τους, για να γίνει η σχετική τεχνική προετοιμασία. 
 
Το Γραφείο Τύπου απλά θα διαβιβάζει στον τεχνικό του site του Δήμου Ηλιούπολης το προς δημοσίευση κείμενο σε μορφή επεξεργάσιμου αρχείου WORD, κατά προτίμηση έως 250 λέξεις, με σύντομο τίτλο με κεφαλαία γράμματα και δυνατότητα μιας συνοδευτικής φωτογραφίας «Jpeg» με ανάλυση έως 600 x 350 pixels.
 
12/2/2020
Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 517 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.