Χειροπέδες σε δυο ανήλικους δραπέτες από το αναμορφωτήριο του Βόλου, πέρασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, που τους εντόπισαν, ενώ προσπαθούσαν να κλέψουν αυτοκίνητο από την οδό Εφέσου.
Νωρίτερα μάλιστα οι δράστες, ηλικίας 16 και 17 ετών, είχαν επιχειρήσει να διαρρήξουν σπίτι στην ίδια περιοχή, αλλά έγιναν αντιληπτοί και απομακρύνθηκαν πριν μεταβεί στο σημείο όχημα της αστυνομίας.
Οι ανήλικοι συνελήφθησαν γύρω στα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως ο ένας από τους δυο ανήλικους έχει συλληφθεί περισσότερες από 15 φορές για παρόμοια αδικήματα.
Δείτε Επίσης: Στα πέριξ
Δείτε τα ΌλαΓια τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.





































