Καθαίρεση αυθαίρετου ναού στον Υμηττό - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (12.02.2020)

Εντός των τειχών 13 Φεβρουαρίου 2020

 

12 Φεβρουαρίου 2020

 
 

Η πρόσκληση κατεδάφισης θυροκολλήθηκε στις 11/2/20, από το Δασαρχείο Πειραιά, το οποίο ακολούθως θα ενημερώσει το Δασονομείο Αγίας Παρασκευής.

 
 

Από τις 11/2/20 μετράει η 5ήμερη προθεσμία, για την κατεδάφιση του αυθαιρέτου από το νόμιμο εκπρόσωπό του.

 
 

Σε αντίθετη περίπτωση το Δασονομείο Αγίας Παρασκευής θα εισηγηθεί στη  Διεύθυνση Δασών Ανατολικής Αττικής την έκδοση Απόφασης κατεδάφισης, κατά της οποίας μπορεί να προσφύγει ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου, εντός 60 ημερών!!!!

 
 

Υπολογίζοντας οτι η επικοινωνία των υπηρεσιών γίνεται ταχυδρομικά και το ταχυδρομείο σ’ αυτές τις περιπτώσεις αργεί πάρα πολύ, μπορούμε να καταλάβουμε περίπου πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, αν την αφήσουμε να κυλήσει κατά τα συνήθη…

 
Περισσότερα ΕΔΩ

Ευαγγελία Δημητρίου
 
--
      Κι.Π.Η.-  Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης
      Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη  
      Τ.:2109730215-K.:6944683652
      F.: 2118005508, 2109718162
      
kin.pol.il@gmail.com
      
http://www.kipi.gr

      Facebook: Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης(Κι.Π.Η.) 

Προβλήθηκε 992 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.