Τηρώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες, το ΔΣ των Συνεργών με την Ηλιούπολη συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε για τη νέα σύνθεσή του.
 
Το νέο ΔΣ των Συνεργών είναι οι:
 
Πρόεδρος: Θάλεια Ψαλλίδα
 
Γραμματέας: Εύη Καβαλάρη
 
Ταμίας: Γεωργία Λιακοπούλου
 
Μέλη: Νίκος Ευθυμίου, Βασίλης Τασούλης
 

Ευχαριστούμε τον τέως Πρόεδρο Παναγιώτη Δριμυλή για όλη την συνεισφορά του στη μέχρι τώρα πορεία των Συνεργών με την Ηλιούπολη.  

Η Θάλεια Ψαλλίδα.

Η Θάλεια Ψαλλίδα γεννήθηκε το 1962 και από το 1963 ζει στην Ηλιούπολη, αποφοιτώντας από το Λύκειο Θηλέων Ηλιούπολης.

Πήρε πτυχίο από το Γεωλογικό Τμήμα Θετικών Επιστημών του Ε.Κ.Π.Α. Εργάζεται από το 1984 ως φροντιστηριακή καθηγήτρια, διδάσκοντας Φυσική, ενώ για αρκετά χρόνια διατηρούσε δικό της φροντιστήριο. Συμμετέχει ενεργά στο Δίκτυο Αλληλεγγύης, Λαγούμι, με έντονη ανάμειξη για πολλά χρόνια στα κοινωνικά κινήματα της πόλης

Προβλήθηκε 285 φορές

Ο Μαζικός αθλητισμός είναι δικαίωμα όλων των δημοτών. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις ανήκουν στο λαό της Ηλιούπολης.

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο δήμος, είτε μέσω του ΠΑΟΔΗΛ είτε άλλου νομικού προσώπου του δήμου, προχώρησε σε συμφωνία εκμίσθωσης των δύο εκ των εννέα γηπέδων αντισφαίρισης...

Άμετρη Φιλοδοξία...για Διαφάνεια, για Εφαρμογή της Νομιμότητας και για Χρηστή Διοίκηση.

ύριε Πανταζόπουλε, Χαίρομαι που αναγνωρίζετε ότι αποτελώ εξαίρεση και μία διαφορετική φωνή σε αυτά που λέτε στο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΔΗΛ και λυπάμαι που δεν κατανοείτε ότι διοικείτε ένα νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και όχι μία επιχείρηση με σκοπό το κέρδος.

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις καρναβαλιού ανά την Ελλάδα

Η απόφαση αφορά, εκτός από την Πάτρα, σε: Αθήνα, Αλιβέρι, Άνδρο, Ζάκυνθο, Έδεσσα, Ελληνικό-Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Ιωάννινα, Καλλιθέα, Καμένα Βούρλα, Καστοριά, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κόρινθο, Λέσβο, Λαμία, Λαύριο, Λευκάδα, Λουτράκι, Μαγούλα, Μέθανα, Μοσχάτο, Νάουσα, Ναύπακτο, Νάξο, Ναύπλιο, Νιγρίτα, Ξάνθη, Πειραιά, Περιστέρι, Ραφήνα, Ρέθυμνο, Ρέντη, Σκύρο, Φάρσαλα, Χαλκίδα και Χίο.