Τηρώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες, το ΔΣ των Συνεργών με την Ηλιούπολη συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε για τη νέα σύνθεσή του.
 
Το νέο ΔΣ των Συνεργών είναι οι:
 
Πρόεδρος: Θάλεια Ψαλλίδα
 
Γραμματέας: Εύη Καβαλάρη
 
Ταμίας: Γεωργία Λιακοπούλου
 
Μέλη: Νίκος Ευθυμίου, Βασίλης Τασούλης
 

Ευχαριστούμε τον τέως Πρόεδρο Παναγιώτη Δριμυλή για όλη την συνεισφορά του στη μέχρι τώρα πορεία των Συνεργών με την Ηλιούπολη.  

Η Θάλεια Ψαλλίδα.

Η Θάλεια Ψαλλίδα γεννήθηκε το 1962 και από το 1963 ζει στην Ηλιούπολη, αποφοιτώντας από το Λύκειο Θηλέων Ηλιούπολης.

Πήρε πτυχίο από το Γεωλογικό Τμήμα Θετικών Επιστημών του Ε.Κ.Π.Α. Εργάζεται από το 1984 ως φροντιστηριακή καθηγήτρια, διδάσκοντας Φυσική, ενώ για αρκετά χρόνια διατηρούσε δικό της φροντιστήριο. Συμμετέχει ενεργά στο Δίκτυο Αλληλεγγύης, Λαγούμι, με έντονη ανάμειξη για πολλά χρόνια στα κοινωνικά κινήματα της πόλης

Προβλήθηκε 348 φορές

Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ''Άμεση η ανάγκη για στήριξη της κοινωνίας και της παιδείας στην Ηλιούπολη''

Απευθυνόμενοι στους συμπολίτες μας, κοινοποιούμε τις προτάσεις μας προς τη Δημοτική Αρχή η οποία παραμένει απλός παρατηρητής των εξελίξεων χωρίς να παρεμβαίνει με συγκεκριμένες τομές στην κοινωνική πολιτική και την παιδεία.

Η ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ» ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Πριν λίγες μέρες δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης, μέσα στην κρίσιμη περίοδο της αντιμετώπισης της πανδημίας, θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί με «κάποια ανώνυμη καταγγελία εργαζόμενης» και να παρουσιάσει την Διοίκηση του Δήμου «…έτοιμη να βάψει με αίμα τα χέρια της, λόγω ανικανότητας»!!!

Η Δηµοτική Κίνηση ''ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη'' και το ''Δίκτυο Αλληλεγγύης ΗΛΙΟΥ-Πόλις'' οργανώνουν παράδοση τροφίµων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήµου Ηλιούπολης.

Μέχρι τη Δευτέρα 6/4/2020 όσοι βγούµε από το σπίτι να ψωνίσουµε για τα νοικοκυριά µας, αγοράζουµε µαζί συσκευασµένα τρόφιμα, όσπρια, παιδικές τροφές, γάλα κονσέρβα κλπ.

Θα πάρει επίσημη θέση η διοίκηση του Δήμου για τη δομή φροντίδας ηλικιωμένων ''Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ''

Από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας του κορωνοϊού, η παράταξη μας, με δελτίο τύπου στις 13/3/2020, κατέστησε σαφές ότι η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού δεν προσφέρεται για αντιπολίτευση και επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί με ενότητα, υπευθυνότητα και προπαντός αποτελεσματικότητα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Η εξ αποστάσεως, αδιαφορία του Υπουργείου για τα νηπιαγωγεία και τα νήπια...!!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ - ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ....... «ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ»

Επιστολή Δημάρχου Ηλιούπολης προς την Υπουργό Παιδείας

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ , Ακούγοντας καθημερινά τα προβλήματα των πολιτών, ιδιαίτερα μέσα σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο, διαπιστώνω ότι δεν είναι δυνατόν να έχει αποτέλεσμα, καμία από τις προσπάθειες του υπουργείου σας, για την υλοποίηση της τηλε-εκπαίδευσης, αν δεν λυθεί το πρώτο και κύριο εμπόδιο.