Αγριεύουν οι Δήμοι απέναντι στους ασυνείδητους που αφήνουν τα σκουπίδια τους ανεξέλεγκτα στα πεζοδρόμια.

Όταν έχετε ογκώδη αντικείμενα ένα τηλεφώνημα στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, αρκεί.

Ένας ακόμα δήμος αποφάσισε να αυστηροποιήσει τη στάση του απέναντι στους δημότες εκείνους που δεν διστάζουν να ρυπάνουν αποθέτοντας όπως τους διευκολύνει τα σκουπίδια τους "χύμα" στο δρόμο ή στο πεζοδρόμιο.

Μετά το δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης που μόλις λίγες μέρες πριν κατέθεσε μήνυση σε βάρος δημότη ο οποίος άδειασε στην κυριολεξία τα σκουπίδια του γραφείου του στο πεζοδρόμιο και μάλιστα μπροστά σε σχολείο, και ο δήμος Παλαιού Φαλήρου κατέθεσε μήνυση σε βάρος κατοίκου που στην κυριολεξία ξεφόρτωσε τα δικά του σκουπίδια ελεύθερα, στο πεζοδρόμιο.

"Μηδενική ανοχή σε όσους επιδεικνύουν αντικοινωνική συμπεριφορά, εις βάρος όλων μας" δήλωσε με ανάρτησή του ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος παραθέτοντας και τη σχετική φωτογραφία.

"Οι ασυνείδητοι, όπως ο εικονιζόμενος, που θεωρούν πως ο κοινόχρηστος χώρος αποτελεί την προσωπική τους χωματερή, θα διαπιστώσουν ότι τα περιθώρια ανοχής και ατιμωρησίας εξαντλήθηκαν, αρχής γενομένης από σήμερα" τόνισε.

"Αυτή την στιγμή ο αντιδήμαρχος πόλης κ. Ασημακόπουλος καταθέτει μήνυση στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου. Σήμερα η συμμαχία μας, η συμμαχία πολιτών - εργαζομένων - δημοτικής αρχής, πέτυχε μια σπουδαία νίκη, αποδείξαμε πως η καθαριότητα της πόλης, είναι υπόθεση όλων μας".


Ο Δήμος τα απομάκρυνε άμεσα  

www.vimaonline.gr

Προβλήθηκε 1380 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.