Αγριεύουν οι Δήμοι απέναντι στους ασυνείδητους που αφήνουν τα σκουπίδια τους ανεξέλεγκτα στα πεζοδρόμια.

Όταν έχετε ογκώδη αντικείμενα ένα τηλεφώνημα στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, αρκεί.

Ένας ακόμα δήμος αποφάσισε να αυστηροποιήσει τη στάση του απέναντι στους δημότες εκείνους που δεν διστάζουν να ρυπάνουν αποθέτοντας όπως τους διευκολύνει τα σκουπίδια τους "χύμα" στο δρόμο ή στο πεζοδρόμιο.

Μετά το δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης που μόλις λίγες μέρες πριν κατέθεσε μήνυση σε βάρος δημότη ο οποίος άδειασε στην κυριολεξία τα σκουπίδια του γραφείου του στο πεζοδρόμιο και μάλιστα μπροστά σε σχολείο, και ο δήμος Παλαιού Φαλήρου κατέθεσε μήνυση σε βάρος κατοίκου που στην κυριολεξία ξεφόρτωσε τα δικά του σκουπίδια ελεύθερα, στο πεζοδρόμιο.

"Μηδενική ανοχή σε όσους επιδεικνύουν αντικοινωνική συμπεριφορά, εις βάρος όλων μας" δήλωσε με ανάρτησή του ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος παραθέτοντας και τη σχετική φωτογραφία.

"Οι ασυνείδητοι, όπως ο εικονιζόμενος, που θεωρούν πως ο κοινόχρηστος χώρος αποτελεί την προσωπική τους χωματερή, θα διαπιστώσουν ότι τα περιθώρια ανοχής και ατιμωρησίας εξαντλήθηκαν, αρχής γενομένης από σήμερα" τόνισε.

"Αυτή την στιγμή ο αντιδήμαρχος πόλης κ. Ασημακόπουλος καταθέτει μήνυση στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου. Σήμερα η συμμαχία μας, η συμμαχία πολιτών - εργαζομένων - δημοτικής αρχής, πέτυχε μια σπουδαία νίκη, αποδείξαμε πως η καθαριότητα της πόλης, είναι υπόθεση όλων μας".


Ο Δήμος τα απομάκρυνε άμεσα  

www.vimaonline.gr

Προβλήθηκε 635 φορές

Δήμος Βύρωνα: Βανδαλισμοί στο Άλσος της Αγίας Τριάδας.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης (31/3) άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο του Άλσους της Αγίας Τριάδας, που έχει σφραγιστεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε εγκαταστάσεις του πάρκου.

Άλιμος: Ληστές διέρρηξαν επιχείρηση και έφυγαν με λεία αξίας 200.000 ευρώ

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν βαριά μεταλλική πόρτα εταιρείας μηχανών για σκάφη στην περιοχή του Αλίμου και να αρπάξουν μηχανές, των οποίων η αξία τους ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης : Δεν ανακυκλώνουμε τον κορονοϊό

O Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός ενημερώνει τους πολίτες για τη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Αποβλήτων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού...