Ακόμη ένα κρούσμα σεξουαλικής εκβίασης ανήλικης από συνομήλικούς της καταγράφηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο.

Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύεται στο enikos.gr, μαθητές της Β΄τάξης του 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου εκβίαζαν συμμαθήτριά τους με βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο θα διακινούσαν στην περίπτωση που δεν ικανοποιούσε τις ορέξεις τους.

Το enikos.gr κατόπιν επικοινωνίας με το σχολείο, καθώς και με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αναφέρει πως έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Το συμβάν δεν έλαβε χώρα σε σχολική αίθουσα ούτε σε ώρα λειτουργίας του σχολείου και, ως εκ τούτου, τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Ανηλίκων.

Η καταγγέλλουσα, μητέρα μαθητή, ζητά να υπάρξει παρέμβαση των αρμοδίων και να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση παρόμοιων υποθέσεων από το υπουργείο Παιδείας.

Πηγή πληροφοριών: enikos.gr

Το διαβάσαμε εδώ 

Προβλήθηκε 1336 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.