Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την πτώση και τον εγκλωβισμό ενός άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών στις γραμμές του μετρό, ενώ διερχόταν συρμός από τον σταθμό του «Αγίου Ιωάννη».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, για το περιστατικό ενημερώθηκε στις 16:45 το μεσημέρι και στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Πηγή  

Προβλήθηκε 984 φορές

Δήμος Βύρωνα: Βανδαλισμοί στο Άλσος της Αγίας Τριάδας.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης (31/3) άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο του Άλσους της Αγίας Τριάδας, που έχει σφραγιστεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε εγκαταστάσεις του πάρκου.

Άλιμος: Ληστές διέρρηξαν επιχείρηση και έφυγαν με λεία αξίας 200.000 ευρώ

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν βαριά μεταλλική πόρτα εταιρείας μηχανών για σκάφη στην περιοχή του Αλίμου και να αρπάξουν μηχανές, των οποίων η αξία τους ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης : Δεν ανακυκλώνουμε τον κορονοϊό

O Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός ενημερώνει τους πολίτες για τη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Αποβλήτων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού...