Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την πτώση και τον εγκλωβισμό ενός άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών στις γραμμές του μετρό, ενώ διερχόταν συρμός από τον σταθμό του «Αγίου Ιωάννη».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, για το περιστατικό ενημερώθηκε στις 16:45 το μεσημέρι και στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.
Δείτε Επίσης: Στα πέριξ
Δείτε τα ΌλαΓια τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.








































