Πτώση άνδρα στις γραμμές του μετρό στον «Άγιο Ιωάννη»

Στα πέριξ 15 Φεβρουαρίου 2020

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την πτώση και τον εγκλωβισμό ενός άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών στις γραμμές του μετρό, ενώ διερχόταν συρμός από τον σταθμό του «Αγίου Ιωάννη».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, για το περιστατικό ενημερώθηκε στις 16:45 το μεσημέρι και στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Πηγή  

Προβλήθηκε 1623 φορές

Πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί: 12χρονη εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ μέσα σε λεωφορείο, στη Βάρης–Κορωπίου

Μόνη, τρομοκρατημένη και σε πλήρη αποπροσανατολισμό βρέθηκε μια 12χρονη μέσα σε αστικό λεωφορείο στη Λεωφόρο Βάρης–Κορωπίου το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Καλλιθέα: Χειροπέδες σε καθηγήτρια που πουλούσε ναρκωτικά σε μαθητές - Εντοπίστηκαν συσκευασίες νάιλον και ποσότητα κάνναβης

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν περίεργες κινήσεις δύο ατόμων σε πάρκο της περιοχής, έπειτα από έλεγχο διαπίστωσαν ότι πρόκειται για μαθητή και καθηγήτρια, μέσα στην τσάντα της οποίας βρέθηκαν ναρκωτικά