Η Δημοτική Κίνηση «Ηλίου-πόλις Ανθρώπινη Πόλη» προσκαλεί τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας στην εκδήλωση που διοργανώνει στις 26/2/2020, με θέμα «Διαχείριση ΑπορριμμάτωνΑνακύκλωση». 
 
Η Ηλιούπολη χρειάζεται ένα ρεαλιστικό και βιώσιμο τοπικό σχέδιο διαχείρισης, που να τοποθετεί τις ανάγκες της πόλης πάνω από το ιδιωτικό συμφέρον, με σαφή έμφαση στην αποκέντρωση και τη διαχείριση στην πηγή. 
 
 Άλσος Ηλιούπολης, αίθουσα Δ. Κιντής - Ώρα έναρξης: 19.00
 
Ομιλητές
 
1.Λίτσα Χατζηγούλα: Μέλος Σ.Ε. «Ηλίου-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη» - Μηχανικός
2.Θωμάς Μπιζάς: Μέλος του Δυτικού Μετώπου 
3.Σπύρος Νιάκας: Waste4Think Project, Δ. Χαλανδρίου
Συντονίζει ο Γιώργος Τριανταφύλλου: Μέλος Σ. Ε. «Ηλίου-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη» - Μηχανικός
 
Πρόγραμμα εκδήλωσης
 
Συντονιστής εκδήλωσης: Γιώργος Τριανταφύλλου (μέλος Σ.Ε. - μηχανικός)
 
19:00 Έναρξη εκδήλωσης - Καλωσόρισμα
 
19:05 Σύντομος Χαιρετισμός Γραμματέα Συντονιστικού και Επικεφαλής Δημοτικής Ομάδας (3’-5’ ο καθένας)
 
19:15 Οι θέσεις και οι προτάσεις της «Ηλίου-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη» για τη διαχείριση απορριμμάτων και την ανακύκλωση – Λίτσα Χατζηγούλα, μέλος της Σ. Ε. «Ηλίου-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη», μηχανικός. 
 
19:30 Θωμάς Μπιζάς: Διαχείριση απορριμμάτων 
 
19:45 Σπύρος Νιάκας: Το επιτυχημένο παράδειγμα του Δ. Χαλανδρίου – Waste4Think Project 
 
20: 00 Ερωτήσεις – Τοποθετήσεις 
 
20:30 Επόμενα Βήματα – Συμπεράσματα 
 
21:30 Λήξη εκδήλωσης 

Προβλήθηκε 178 φορές

Η ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ» ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Πριν λίγες μέρες δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης, μέσα στην κρίσιμη περίοδο της αντιμετώπισης της πανδημίας, θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί με «κάποια ανώνυμη καταγγελία εργαζόμενης» και να παρουσιάσει την Διοίκηση του Δήμου «…έτοιμη να βάψει με αίμα τα χέρια της, λόγω ανικανότητας»!!!

Η Δηµοτική Κίνηση ''ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη'' και το ''Δίκτυο Αλληλεγγύης ΗΛΙΟΥ-Πόλις'' οργανώνουν παράδοση τροφίµων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήµου Ηλιούπολης.

Μέχρι τη Δευτέρα 6/4/2020 όσοι βγούµε από το σπίτι να ψωνίσουµε για τα νοικοκυριά µας, αγοράζουµε µαζί συσκευασµένα τρόφιμα, όσπρια, παιδικές τροφές, γάλα κονσέρβα κλπ.

Θα πάρει επίσημη θέση η διοίκηση του Δήμου για τη δομή φροντίδας ηλικιωμένων ''Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ''

Από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας του κορωνοϊού, η παράταξη μας, με δελτίο τύπου στις 13/3/2020, κατέστησε σαφές ότι η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού δεν προσφέρεται για αντιπολίτευση και επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί με ενότητα, υπευθυνότητα και προπαντός αποτελεσματικότητα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Η εξ αποστάσεως, αδιαφορία του Υπουργείου για τα νηπιαγωγεία και τα νήπια...!!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ - ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ....... «ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ»

Επιστολή Δημάρχου Ηλιούπολης προς την Υπουργό Παιδείας

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ , Ακούγοντας καθημερινά τα προβλήματα των πολιτών, ιδιαίτερα μέσα σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο, διαπιστώνω ότι δεν είναι δυνατόν να έχει αποτέλεσμα, καμία από τις προσπάθειες του υπουργείου σας, για την υλοποίηση της τηλε-εκπαίδευσης, αν δεν λυθεί το πρώτο και κύριο εμπόδιο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Σχετικά με τις οδηγίες για τη σύγχρονη εκπαίδευση στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους. Παρά τις δυσκολίες συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη, ώστε να βρεθούμε δίπλα στους μαθητές μας με όλα τα μέσα.