Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν μηχάνημα ATM τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Άγιο Δημήτριο.
Στις 03:20 τα ξημερώματα, τοποθέτησαν έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό στο ΑΤΜ, με σκοπό να αρπάξουν τις κασετίνες με τα χρήματα.
Επειδή όμως δεν τα κατάφεραν, προσπάθησαν με βαριοπούλες να εισέλθουν στο κατάστημα. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να σπάσουν τα κατεβασμένα ρολά, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν μόνο υλικές ζημιές και στη συνέχεια να τραπούν σε φυγή
Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.
Ο ανήλικος έναν μήνα πριν είχε συλληφθεί επειδή πάνω του είχε βρεθεί ένα μαχαίρι και πριν από έναν χρόνο είχε και πάλι συλληφθεί για κατοχή σιδερογροθιάς
Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.