Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Βύρωνα, και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Αδαμαντίου Κοραή.
Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα ιχ αυτοκίνητο και μια μηχανή. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δεν είναι ακόμα γνωστές,αλλά η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο νεαρός οδηγός της μηχανής να οδηγηθεί σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.
Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια
Τρόμος το πρωί της Τετάρτης στο Παλαιό Φάληρο, όταν σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα την ανατροπή του.