Ηλιούπολη 16.2.2020
                             
ΚΑΛΕΣΜΑ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
 
Η προσφυγική  Δομή  της  Μόριας στη Λέσβο, αυτή την στιγμή φιλοξενεί περίπου   22 χιλιάδες Ανθρώπους
 
Η Μόρια αποτελεί  ΟΝΕΙΔΟΣ  για την Ευρώπη του 21ου  αιώνα και ταυτόχρονα ΝΤΡΟΠΗ για την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Ελλάδας μας.
 
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης καλεί τους Συλλόγους –  μέλη της,  τον Δήμο και τις Δημοτικές Παρατάξεις, τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς φορείς  κι  όλους  τους συμπολίτες μας,  σ΄  ένα  Πανηλιουπολίτικο Κάλεσμα  Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης στους δοκιμαζόμενους ανθρώπους στη  Μόρια.
 
Συλλέγουμε*: Ρούχα (χειμωνιάτικα – ανοιξιάτικα),  παπούτσια και κουβέρτες.
                 
*Παραδίδουμε το υλικό  το Σάββατο 7/3  ώρα 10  -  11 π.μ.  συσκευασμένο σε μεγάλες μαύρες  σακούλες, (έχοντας κολλήσει πάνω τον φορέα συλλογής ) στον χώρο που γίνεται η «Βιολογική Αγορά» στην Πλατεία  Π.Π. Γερμανού (ΙΚΑ )
 
Απαιτούμε  την   Άμεση  ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ  των  νησιών και  τον  ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ  των  Ανθρώπων.
 
Για το Δ.Σ.
 
Μιχάλης Τασούλας
Πρόεδρος 
 
Ντόρα Κουφουδάκη
Γραμματέας 
 

Προβλήθηκε 215 φορές

Η ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ» ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Πριν λίγες μέρες δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης, μέσα στην κρίσιμη περίοδο της αντιμετώπισης της πανδημίας, θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί με «κάποια ανώνυμη καταγγελία εργαζόμενης» και να παρουσιάσει την Διοίκηση του Δήμου «…έτοιμη να βάψει με αίμα τα χέρια της, λόγω ανικανότητας»!!!

Η Δηµοτική Κίνηση ''ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη'' και το ''Δίκτυο Αλληλεγγύης ΗΛΙΟΥ-Πόλις'' οργανώνουν παράδοση τροφίµων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήµου Ηλιούπολης.

Μέχρι τη Δευτέρα 6/4/2020 όσοι βγούµε από το σπίτι να ψωνίσουµε για τα νοικοκυριά µας, αγοράζουµε µαζί συσκευασµένα τρόφιμα, όσπρια, παιδικές τροφές, γάλα κονσέρβα κλπ.

Θα πάρει επίσημη θέση η διοίκηση του Δήμου για τη δομή φροντίδας ηλικιωμένων ''Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ''

Από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας του κορωνοϊού, η παράταξη μας, με δελτίο τύπου στις 13/3/2020, κατέστησε σαφές ότι η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού δεν προσφέρεται για αντιπολίτευση και επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί με ενότητα, υπευθυνότητα και προπαντός αποτελεσματικότητα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Η εξ αποστάσεως, αδιαφορία του Υπουργείου για τα νηπιαγωγεία και τα νήπια...!!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ - ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ....... «ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ»

Επιστολή Δημάρχου Ηλιούπολης προς την Υπουργό Παιδείας

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ , Ακούγοντας καθημερινά τα προβλήματα των πολιτών, ιδιαίτερα μέσα σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο, διαπιστώνω ότι δεν είναι δυνατόν να έχει αποτέλεσμα, καμία από τις προσπάθειες του υπουργείου σας, για την υλοποίηση της τηλε-εκπαίδευσης, αν δεν λυθεί το πρώτο και κύριο εμπόδιο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Σχετικά με τις οδηγίες για τη σύγχρονη εκπαίδευση στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους. Παρά τις δυσκολίες συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη, ώστε να βρεθούμε δίπλα στους μαθητές μας με όλα τα μέσα.