Την Δευτέρα 17.02.2020 και ώρα 09.30 μ.μ. στο Κλειστό Πικερμίου, η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αντιμετώπισε την αντίστοιχη του ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ στα πλαίσια της 18ης αγωνιστική - Α. ΕΣΚΑ.

ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 73

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 63

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-18, 38-28, 54-40, 73-63

ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (Πουλίδης): Γεωργούτσος 18(1), Μαρκομιχάλης 3(1), Μελάς 10(1), Κρητικός 20(4), Καπετάνος 15, Ταφίλη 3(1), Χρονόπουλος 2, Παπαποστόλου, Καδηγιαννόπουλος, Σημαιόπουλος 2.

Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γκανάς, Μαγουλάς): Περαντωνάκης 5, Κουντούρης, Μιχαηλίδης, Δαμίγος 15(3), Κώστας, Γκιζέλης 3(1), Πουλής 13(2), Γρίλλιας, Καρακώστας 8, Παναγόπουλος 19.

Οι υπόλοιποι αγώνες

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 63-50

ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ – ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 60-62 (παρ., κ.α. 55-55)

ΚΑΛΑΘ/ΣΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 77-58

ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ – ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 69-77

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 74-76

ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ – ΓΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 71-63 

Προβλήθηκε 113 φορές

Η ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ» ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Πριν λίγες μέρες δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης, μέσα στην κρίσιμη περίοδο της αντιμετώπισης της πανδημίας, θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί με «κάποια ανώνυμη καταγγελία εργαζόμενης» και να παρουσιάσει την Διοίκηση του Δήμου «…έτοιμη να βάψει με αίμα τα χέρια της, λόγω ανικανότητας»!!!

Η Δηµοτική Κίνηση ''ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη'' και το ''Δίκτυο Αλληλεγγύης ΗΛΙΟΥ-Πόλις'' οργανώνουν παράδοση τροφίµων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήµου Ηλιούπολης.

Μέχρι τη Δευτέρα 6/4/2020 όσοι βγούµε από το σπίτι να ψωνίσουµε για τα νοικοκυριά µας, αγοράζουµε µαζί συσκευασµένα τρόφιμα, όσπρια, παιδικές τροφές, γάλα κονσέρβα κλπ.

Θα πάρει επίσημη θέση η διοίκηση του Δήμου για τη δομή φροντίδας ηλικιωμένων ''Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ''

Από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας του κορωνοϊού, η παράταξη μας, με δελτίο τύπου στις 13/3/2020, κατέστησε σαφές ότι η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού δεν προσφέρεται για αντιπολίτευση και επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί με ενότητα, υπευθυνότητα και προπαντός αποτελεσματικότητα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Η εξ αποστάσεως, αδιαφορία του Υπουργείου για τα νηπιαγωγεία και τα νήπια...!!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ - ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ....... «ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ»

Επιστολή Δημάρχου Ηλιούπολης προς την Υπουργό Παιδείας

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ , Ακούγοντας καθημερινά τα προβλήματα των πολιτών, ιδιαίτερα μέσα σΆ αυτήν την κρίσιμη περίοδο, διαπιστώνω ότι δεν είναι δυνατόν να έχει αποτέλεσμα, καμία από τις προσπάθειες του υπουργείου σας, για την υλοποίηση της τηλε-εκπαίδευσης, αν δεν λυθεί το πρώτο και κύριο εμπόδιο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Σχετικά με τις οδηγίες για τη σύγχρονη εκπαίδευση στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους. Παρά τις δυσκολίες συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη, ώστε να βρεθούμε δίπλα στους μαθητές μας με όλα τα μέσα.