Σ. Ε. Δ. Η
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 
 
ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ 
ΧΩΡΙΣ ΝΟΘΟΥΣ, ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
 
Kαταδικάζουμε τις πρακτικές της ηγεσίας της ΓΣΕΕ δηλαδή, αυτών που οι εργαζόμενοι αποκαλούν «συνδικαλιστική μαφία» αλλά και την εμπλοκή της κυβέρνησης και των εισαγγελέων.
 
Καταδικάζουμε την παρουσία ΜΑΤ, εισαγγελέων στο συνέδριο της ΓΣΕΕ. 
 
Οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ αποφάσισαν να καλέσουν όλα τα αφεντικά τους, τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την αστυνομία και τα ΜΑΤ για να κάνουν “συνέδριο” λίγων ωρών στο καλά φυλασσόμενο πολυτελές ξενοδοχείο "ΑΠΟΛΛΩΝ" στο Καβούρι Αττικής, με διάρκεια τόσο όσο χρειάζεται για να γεμίσει μία κάλπη, με συνοπτικές διαδικασίες που δεν προβλέπονται από κανένα καταστατικό σωματείου, υπό την "προστασία" της κυβέρνησης και την άμεση επέμβασή της.
 
Τους καταλαβαίνουμε, γνωρίζουν καλά ότι αν γίνει συνέδριο θα ξεμπροστιαστούν, θα μάθουμε για τις νοθείες τους, για τους εργοδότες που τους βαφτίζουν εργαζόμενους, για τα σωματεία σφραγίδες που στήνονται σε μια νύχτα.
 
Η εργατική τάξη της χώρας μας τους ξέρει καλά. Είναι αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια πάνε χέρι χέρι με τις κυβερνήσεις, την ευρωπαϊκή ένωση, τους βιομηχάνους, τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστές.
 
Είναι οι ίδιοι που συμμετείχαν στα τραπέζια των κοινωνικών διαλόγων με όλους τους κηφήνες βάζοντας την υπογραφή τους για να πετσοκοπούνε δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζόμενων.
 
Το ότι δεν ανακοίνωσαν ότι καλούν και το μεγάλο αφεντικό τους, τον ΣΕΒ, μόνο ως παράληψη που θα διορθωθεί άμεσα μπορεί να εκληφθεί.
 
Οι μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις τις 18 Φλεβάρη, σε όλη τη χώρα ενάντια στο σχεδιασμό τους για Ασφαλιστικό με βάση τους 3 πυλώνες του συστήματος Πινοσέτ, απέδειξαν ότι η προσπάθεια τους να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς δεν έχει καμία τύχη.
 
Ένα είναι το βέβαιο.
 
Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, Μητσοτάκης, Χρυσοχοϊδης, Παναγόπουλος, Κουτσούκης, Βασιλόπουλος και ο κατασταλτικός μηχανισμός τους θα βρουν απέναντί τους χιλιάδες εργάτες, αυτούς που οι πολιτικές που συμφωνούνε, καταστρέφουν τις ζωές τους. 
 
ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

 

Το Δ.Σ. 

 

Το διαβάσαμε εδώ 

Προβλήθηκε 596 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.