Κώστας Σεφτελής: ''Αναμένω το αυτονόητο από τους διοικούντες των ομάδων, δηλαδή την επίσημη καταδίκη του βανδαλισμού της πλατείας''.

Εντός των τειχών 20 Φεβρουαρίου 2020

Το διαβάσαμε στο facebook - εδώ 
 
Κώστας Σεφτελής 
(Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης)
 
Αυτή την εικόνα αντικρίσαμε σήμερα στην Πλατεία Φλέμινγκ, τρεις μέρες πριν τη διοργάνωση του Καρναβαλιού στην πόλη μας μετά από 15 χρόνια. 
 
 
Από τους διοικούντες την ιστορική ομάδα της πόλης μας τον Γ.Σ.Ηλιούπολης, αναμένω το αυτονόητο. 
 
 
Την επίσημη καταδίκη του βανδαλισμού της πλατείας από τους "φίλους" της ομάδας και την ανάληψη της δαπάνης για τον καθαρισμό από ειδικό ιδιωτικό συνεργείο που θα χρησιμοποιήσει ο Δήμος. 
 
Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος, ακριβώς απέναντι, λίγο πιο κάτω στον τοίχο του 1ου Δημοτικού Σχολείου, οι "φίλοι" της άλλης ιστορικής ομάδας του Χαραυγιακού, άφησαν τη δική τους σφραγίδα....
 

 

Και από εκεί αναμένω το ίδιο. 

Προβλήθηκε 1074 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.