Το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη, έγινε στη Βουλιαγμένης 59, στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Τετάρτης
Σύμφωνα με τον Alpha, o οδηγός του πολυτελούς σπορ οχήματος, αμέσως μετά το τροχαίο, φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητό του και να εξαφανίστηκε. Προηγουμένως, είχε πέσει σε δύο ακόμη αυτοκίνητα.
Ο πατέρας του παιδιού είπε: «Εγώ κάνω μία έκκληση σε αυτό το ανήθικο στοιχείο γιατί άφησε το παιδί μου και το εγκατέλειψε και έφυγε. Εδώ χτυπάμε μια γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες ‘τι έχω κάνει;’. Εγώ έτσι ξέρω. Μπορεί το παιδί μου να ζούσε...».
Και στη συνέχεια έκανε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι ή έχει δει κάτι, «να μας το πει».
Το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη, έγινε στη Βουλιαγμένης 59, στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο.
Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.
Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025