Να μην υπογράψουν τη συμφωνία -πλαίσιο για την  αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού, που έχει αποστείλει ο ΔΕΔΔΗΕ σε όλους του δήμους της χώρας ζητά με ΑΠΟΦΑΣΗ της η ΚΕΔΕ.
 
Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση που ελήφθη στη συνεδρίαση της 6ης Φεβρουαρίου, «χρειάζεται να διευκρινιστούν περαιτέρω ή τροποποιηθούν, όπου χρειάζεται, όροι της σύμβασης.
 
Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία που αποστέλλει μαζικά ο ΔΕΔΔΗΕ στους δήμους για την υπογράψουν αφορά το φωτισμό οδών, πλατειών και λοιπών υπαίθριων και κοινόχρηστων δημοτικών χώρων με λαμπτήρες led και τη χρήση εναέριου δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.
 
Καθορίζει, δε, τους όρους και τις υποχρεώσεις των δύο μερών (ΔΕΔΔΗΕ και δήμοι) για την προμήθεια, εγκατάσταση, αντικατάσταση, λειτουργία, συντήρηση και αποξήλωση του εξοπλισμού που απαιτείται για τον φωτισμό οδών, πλατειών και λοιπών υπαίθριων και κοινόχρηστων χώρων του δήμου.
 
 

Πηγή  

Προβλήθηκε 714 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.